Άννα Φόνσου: «Οδηγούσα για 35 χρόνια χωρίς δίπλωμα»

November 29, 2023


Για το γεγονός ότι επί πολλά χρόνια οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης μίλησε η Άννα Φόνσου το απόγευμα της Δευτέρας στο Στούντιο 4.«Για τη διαφήμιση για το Αγοροκόριτσο, εγώ τους είπα ότι θα γίνω διεθνής. Δεν με ζήτησε ποτέ κανένας από την Ευρώπη, αλλά πέτυχε το Αγοροκόριτσο. Δεν με πλήρωσαν, αλλά επειδή έγινε μεγάλη επιτυχία ο Καρατζόπουλος μού πήρε ένα αυτοκίνητο κι εγώ ήμουν 16 χρονών. Δεν μπορού…



Για το γεγονός ότι επί πολλά χρόνια οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης μίλησε η Άννα Φόνσου το απόγευμα της Δευτέρας στο Στούντιο 4.

«Για τη διαφήμιση για το Αγοροκόριτσο, εγώ τους είπα ότι θα γίνω διεθνής. Δεν με ζήτησε ποτέ κανένας από την Ευρώπη, αλλά πέτυχε το Αγοροκόριτσο. Δεν με πλήρωσαν, αλλά επειδή έγινε μεγάλη επιτυχία ο Καρατζόπουλος μού πήρε ένα αυτοκίνητο κι εγώ ήμουν 16 χρονών. Δεν μπορούσα να έχω αυτοκίνητο. Μου είπε αν ξέρω να οδηγώ και μου έδωσε το αυτοκίνητο. Οδηγούσε ένας ξάδερφός μου μέχρι που -ωχ θα με ακούσει η τροχαία- με σταμάτησε ένας αστυνομικός και μου είπε ότι είσαι παράνομη» είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.