Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

March 21, 2024


Τα μελομακάρονα είναι το πιο αγαπημένο γλυκό των Χριστουγέννων και η Βέφα Αλεξιάδου αποκαλύπτει στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη τη συνταγή για να γίνουν πιο νόστιμα και τραγανά.Πρόκειται για ένα γλυκό που τρελαίνει μικρούς και μεγάλους και δίνει ακόμη έναν λόγο ώστε να γίνουν τα Χριστούγεννα πιο γλυκά.Υλικά1 κούπα λάδι1 κούπα χυμό πορτοκάλι1/4 της κούπας κονιάκΞύσμα από 2 πορτοκάλια1/2 κούπα ζάχ…



Τα μελομακάρονα είναι το πιο αγαπημένο γλυκό των Χριστουγέννων και η Βέφα Αλεξιάδου αποκαλύπτει στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη τη συνταγή για να γίνουν πιο νόστιμα και τραγανά.

Πρόκειται για ένα γλυκό που τρελαίνει μικρούς και μεγάλους και δίνει ακόμη έναν λόγο ώστε να γίνουν τα Χριστούγεννα πιο γλυκά.

Η Βέφα Αλεξιάδου αποκαλύπτει τη συνταγή για τα πιο ωραία μελομακάρονα

Υλικά

1 κούπα λάδι

1 κούπα χυμό πορτοκάλι

1/4 της κούπας κονιάκ

Ξύσμα από 2 πορτοκάλια

1/2 κούπα ζάχαρη

2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ

1 κουταλάκι σόδα

1 κούπα μέλι

1 κούπα ζάχαρη

1 κούπα νερό

1/2 κούπα τριμμένα καρύδια

1 κουταλάκι γλυκού κανέλα

1/2 κουταλάκι γλυκού γαρύφαλλο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.