«Ντου» της αστυνομίας σε μάθημα γιόγκα! Νόμιζαν ότι έγινε… μαζική δολοφονία

March 21, 2024


Απάντηση της Αστυνομίας: Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι όλοι είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τουςΑξέχαστο έμεινε το χθεσινό μάθημα γιόγκα στους συμμετέχοντες, σε καφέ στη βορειοανατολική Αγγλία.Κατά τη διάρκεια του μαθήματος γιόγκα, εισέβαλε η αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί από κάποιον που ανησύχησε νομίζοντας ότι βλέπει… πτώματα πεσμένα στο έδαφο…



Απάντηση της Αστυνομίας: Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι όλοι είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους

Αξέχαστο έμεινε το χθεσινό μάθημα γιόγκα στους συμμετέχοντες, σε καφέ στη βορειοανατολική Αγγλία.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος γιόγκα, εισέβαλε η αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί από κάποιον που ανησύχησε νομίζοντας ότι βλέπει… πτώματα πεσμένα στο έδαφος. Γρήγορα έφτασαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

«Αν ακούσατε στις 21:30 χθες το βράδυ σειρήνες της αστυνομίας στο παρεκκλήσι του Σεντ Λέοναρντς, μην ανησυχείτε», ανέφερε το Seascape Cafe στη σελίδα του στο Facebook.

Αυτό το καφέ, όπου διεξήχθη το μάθημα, βρίσκεται στο Παρατηρητήριο της Βόρειας Θάλασσας, στο παρεκκλήσι του Σεντ Λέοναρντς στη βορειοανατολική Αγγλία, ένα μέρος που φαίνεται γαλήνιο με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Αστυνομικές δυνάμεις «έσπευσαν στο Παρατηρητήριο, ένα άτομο είχε καλέσει τις αρχές για μαζική δολοφονία στο καφέ μας, αφού είδε πολλούς ανθρώπους να κείτονται στο έδαφος. (…) Ήταν στην πραγματικότητα ένα μάθημα γιόγκα για διαλογισμό».

«Αγαπητό κοινό, σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι το Παρατηρητήριο προσφέρει πολλά μαθήματα γιόγκα τα βράδια. Δεν είμαστε μέρος μιας παλαβής αίρεσης ή μιας λέσχης τρελών», υπογράμμισε το καφέ στην ανάρτησή του.

Η απάντηση της Αστυνομίας

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έλαβε κλήση στις 20:56 το βράδυ και λόγω των ανησυχιών αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις.

«Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι όλοι είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.