Απίστευτος καβγάς στο debate των υποψηφίων δημάρχων της Λαμίας: «Μια ζωή κότα ήσουν, φιλάκια» (video)

March 21, 2024


Ξεκαρδιστικό είναι το βίντεο του Luben για την κόντρα του δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου και του υποψηφίου δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου.Μια σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον δήμαρχο Λαμιέων και τον αντίπαλο του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο στούντιο του Star Κεντρικής Ελλάδας για ένα «άτυπο» debate.Ωστόσο, πολύ γρήγορα οι τόνοι ανέβηκαν και στην εκπομπή…



Ξεκαρδιστικό είναι το βίντεο του Luben για την κόντρα του δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου και του υποψηφίου δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Μια σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον δήμαρχο Λαμιέων και τον αντίπαλο του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο στούντιο του Star Κεντρικής Ελλάδας για ένα «άτυπο» debate.

Ωστόσο, πολύ γρήγορα οι τόνοι ανέβηκαν και στην εκπομπή ακούστηκαν σκληροί χαρακτηρισμοί.

Σε ένα σατιρικό βίντεο του Luben ακούγεται ο κύριος Καραΐσκος να λέει: «Από τότε που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, η οικογένειά μου και εγώ βιώνουμε ένα δράμα, με απειλές, με ύβρεις, οι οποίες έχουν κατατεθεί με μηνυτήρια αναφορά, σε ανύποπτο χρόνο στον Εισαγγελέα. Δεν είναι ωραίο πράγμα ο δήμαρχος να βλέπει μπράβους να περιφέρονται γύρω από το σπίτι του. Έχω δεχθεί τηλεφωνήματα με απειλές για τη ζωή μου, αλλά έχω δεχθεί και απειλές από τον ίδιο τον κ. Παπαϊωάννου μέσω τρίτων ότι θα με σκοτώσει».

Αμέσως ο αντίπαλος του πήρε το λόγο και αρνήθηκε κάθε κατηγορία και δήλωσε πως θα προσφύγει στην δικαιοσύνη. «Ο δήμαρχος έχει μάθει να ψεύδεται αλλά αυτά που ακούγονται είναι πολύ βαριά και αύριο θα προχωρήσω και εγώ σε μηνύσεις. Αν είναι άντρας να ανοίξει το κινητό και να πάει στον Εισαγγελέα αλλά μια ζωή κότα ήσουν. Κότα ήσουν μια ζωή και κότα θα μείνεις». Στη συνέχεια ο ίδιος έκανε μια κίνηση για να αποχωρήσει από το στούντιο αλλά το ξανασκέφτηκε και παρέμεινε στη θέση του.

Τον λόγο τότε πήρε ο δήμαρχος, ο οποίος σημείωσε ότι δεν γίνεται να λέγονται τέτοιες κουβέντες σε μια εκπομπή. Η κόντρα δεν σταμάτησε ούτε εκεί καθώς ο κ Παπαϊωάννου σηκώθηκε για δεύτερη φορά από τη θέση του και είπε στον παρουσιαστή της εκπομπής: «Φιλάκια, καλό βράδυ στους τηλεθεατές. Τι να ακούσω τις π@π@ρ!ες; Γιατί δεν πάει στον Εισαγγελέα»

Δείτε το video από το Luben:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.