Εταιρεία προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ σε όποιον καταφέρει να αποδείξει την ύπαρξη εξωγήινων (video)

October 11, 2023


Μια εταιρεία που υπάγεται στην Amazon και προσφέρει έξυπνες συσκευές ασφαλείας αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα δελεαστικό διαγωνισμό. Προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ σε όποιον καταφέρει να απαθανατίσει έναν εξωγήινο.Οι εξωγήινοι και η πιθανότητα εξωγήινης ζωής έχουν κατακτήσει και πάλι τη φαντασία του κοινού, και αυτή τη φορά, το Amazon’s Ring προσφέρει ένα δελεαστικό κίνητρο. Η εταιρεία έξυπνων ο…Μια εταιρεία που υπάγεται στην Amazon και προσφέρει έξυπνες συσκευές ασφαλείας αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα δελεαστικό διαγωνισμό. Προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ σε όποιον καταφέρει να απαθανατίσει έναν εξωγήινο.

Οι εξωγήινοι και η πιθανότητα εξωγήινης ζωής έχουν κατακτήσει και πάλι τη φαντασία του κοινού, και αυτή τη φορά, το Amazon’s Ring προσφέρει ένα δελεαστικό κίνητρο. Η εταιρεία έξυπνων οικιακών συσκευών ασφαλείας, που ανήκει στην Amazon, ανακοίνωσε ένα σημαντικό βραβείο ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για άτομα που μπορούν να παράσχουν «αμετάβλητες επιστημονικές αποδείξεις» για εξωγήινη ζωή που έχουν καταγραφεί από τις κάμερες.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο blog της, η Ring αναγνώρισε τον αυξανόμενο όγκο στοιχείων και παρατηρήσεων που υποδηλώνουν την ύπαρξη ζωής πέρα από την ατμόσφαιρα της Γης. Η εταιρεία προσκαλεί τους χρήστες να υποβάλουν τα βίντεό τους για εξέταση από έναν «ειδικό σε θέματα διαστήματος και εξωγήινων».

Δείτε το σχετικό video

Η κίνηση αυτή της Ring υπογραμμίζει την αυξανόμενη γοητεία που ασκούν τα UFO και το ενδεχόμενο επαφής με εξωγήινα όντα. Αν και οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος αυτό το σημαντικό βραβείο μπορεί να φαίνονται μικρές, προσθέτει στον αυξανόμενο ενθουσιασμό που περιβάλλει την αναζήτηση εξωγήινης ζωής.

Η NASA και η διαρκής αναζήτηση

Αξίζει να σημειωθεί ότι οργανισμοί όπως η NASA και το Search for Extraterrestrial Intelligence (SETI) εξερευνούν επιμελώς το σύμπαν για ενδείξεις εξωγήινης ύπαρξης εδώ και πολλές δεκαετίες. Η πρωτοβουλία του Ring δεν είναι μόνο ένα νεύμα στη γοητεία που ασκούν τα UFO, αλλά και μια αναγνώριση της διαρκώς εξελισσόμενης τεχνολογίας που επιτρέπει σε απλούς ανθρώπους να καταγράφουν ασυνήθιστα φαινόμενα και να τα μοιράζονται με τον κόσμο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.