Θρήνος για τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας Τζον Φαν’τ Σχιπ – Πέθανε η γυναίκα του 4 χρόνια μετά τον θάνατο της αδερφής του

October 11, 2023


Ο άλλοτε άσος της Εθνικής Ολλανδίας και του Άγιαξ, όπου πλέον έχει θέση τεχνικού συμβούλιου, είχε χάσει προ τετραετίας (όταν βρισκόταν στον πάγκο της Ελλάδας) και την αδερφή του.Η είδηση του θανάτου της Ντανιέλε Φαν ‘τ Σιπ γνωστοποιήθηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram..Ήταν στις 14 Νοεμβρίου 2021, όταν πια η Ελλάδα είχε αποκλειστεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στον τελευτ…



Βαρύ είναι το πένθος για τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας Τζον Φαν ‘τ Σιπ καθώς η σύζυγός του Ντανιέλε έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών.

ΣχιπΟ άλλοτε άσος της Εθνικής Ολλανδίας και του Άγιαξ, όπου πλέον έχει θέση τεχνικού συμβούλιου, είχε χάσει προ τετραετίας (όταν βρισκόταν στον πάγκο της Ελλάδας) και την αδερφή του.

Η είδηση του θανάτου της Ντανιέλε Φαν ‘τ Σιπ γνωστοποιήθηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram..

Ο Τζον Φαν ‘τ Σιπ είχε μιλήσει στο παρελθόν για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η γυναίκα του.

Ήταν στις 14 Νοεμβρίου 2021, όταν πια η Ελλάδα είχε αποκλειστεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στον τελευταίο του διεθνή αγώνα κόντρα στο Κόσοβο. Η γυναίκα του Ντανιέλε περπατούσε κοντά στην Ακρόπολη εκείνη την ημέρα με έναν φίλο και ένιωσε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα. Ξεκίνησε μια σειρά εξετάσεων που αποκάλυψαν ότι είχε μεταστατικό καρκίνο. Έδωσε μια μεγάλη μάχη αλλά τελικά νικήθηκε απ’ την επάρατη νόσο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.