Δολοφονία Πειραιάς: «Νιώθω μίσος, δεν μου φτάνουν τα ισόβια», συγκλονίζει η σύζυγος του 39χρονου

October 11, 2023


Ξημέρωσε 15 Σεπτεμβρίου όταν ένας 39χρονος άνδρας, πατέρας 3 ανήλικων παιδιών έπεσε νεκρός από το όπλο ενός 68χρονου στον Πειραιά. Ο άτυχος άνδρας έχασε με θλιβερό τρόπο τη ζωή του καθώς στον ηλικιωμένο δράστη δεν άρεσε ότι στην γειτονιά του υπήρχε πάρκινγκ αυτοκινήτων στο οποίο έτυχε να εργαζόταν τη στιγμή εκείνη ο 39χρονος πατέρας.Ο 68χρονος φαίνεται να απασχολούσε πολύ καιρό τη γειτονιά, καθώς …



Ξημέρωσε 15 Σεπτεμβρίου όταν ένας 39χρονος άνδρας, πατέρας 3 ανήλικων παιδιών έπεσε νεκρός από το όπλο ενός 68χρονου στον Πειραιά. Ο άτυχος άνδρας έχασε με θλιβερό τρόπο τη ζωή του καθώς στον ηλικιωμένο δράστη δεν άρεσε ότι στην γειτονιά του υπήρχε πάρκινγκ αυτοκινήτων στο οποίο έτυχε να εργαζόταν τη στιγμή εκείνη ο 39χρονος πατέρας.

Ο 68χρονος φαίνεται να απασχολούσε πολύ καιρό τη γειτονιά, καθώς είχε συχνά διαπληκτισμούς με τους κατοίκους της περιοχής και ήταν γνωστός για την εριστική συμπεριφορά του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε απειλήσει στο παρελθόν ένοικο της πολυκατοικίας που διέμενε.

Την ημέρα εκείνη ο δράστης έπειτα από διαπληκτισμό που με τον 39χρονο ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τον 39χρονο δύο φορές με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει εν ψυχρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.