Ανδρέας Μικρούτσικος για Αχιλλέα Μπέο:«Είναι ρατσιστής, χυδαιοπαραληρεί για να συσπειρώσει τα πιο αντιδραστικά κομμάτια της κοινωνίας. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!»

October 11, 2023


Όλοι έμειναν άφωνοι στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφρομή τις “εμετικές” του δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη ξέσπασε και όλοι τον χειροκροτούν.«Αφού διασφάλισε την νίκη, ο στόχος του ήταν αυτός και στο λογύδριό του στον κόσμο και στα κανάλια. Είναι χυδαίο παραλήρημα ενός άκρατου ρατσισμού δολοφονώντας χαρακτήρες και ανήκει στον χώρο της Δικαιοσύνης.Πρέπει να παρέμβει…


Όλοι έμειναν άφωνοι στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφρομή τις “εμετικές” του δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη ξέσπασε και όλοι τον χειροκροτούν.

Οι δηλώσεις του Αντρέα

«Αφού διασφάλισε την νίκη, ο στόχος του ήταν αυτός και στο λογύδριό του στον κόσμο και στα κανάλια. Είναι χυδαίο παραλήρημα ενός άκρατου ρατσισμού δολοφονώντας χαρακτήρες και ανήκει στον χώρο της Δικαιοσύνης.

Πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας. Έχει χειροκροτητές σε αυτή την ιστορία. Το δε στοιχείο ότι είναι του Δημοτικού καλά του είπε ο Μπογιόπουλος ότι είναι λούμπεν. Είναι ρατσιστής, χυδαιοπαραληρεί νομίζοντας ότι έτσι θα συσπειρώσει τα πιο αντιδραστικά κομμάτια της κοινωνίας. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

«Είναι επάγγελμα να είσαι φασιστικό τρολ» της είπε ο Ανδρέας. «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε αυτή την εκπομπή βγήκε και είπε ότι το νερό στον Βόλο είναι κατάλληλο και πλένεται και το νερό ήταν ακατάλληλο. Και σε αυτό έπρεπε να παρέμβει εισαγγελέας».

Δείτε το video

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.