Άγριο περιστατικό στις φοιτητικές εστίες του Πολυτεχνείου Κρήτης – 46χρονη Φοιτήτρια ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της

October 11, 2023


Το περιστατικό, το οποίο καταγγέλθηκε στο zarpanews.gr σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, μέσα στις φοιτητικές εστίες του Πολυτεχνείου Κρήτης ενώ επιβεβαιώνεται από την αστυνομία και από την πρυτανεία του ιδρύματος.Ειδικότερα, η 46χρονη φοιτήτρια, με καταγωγή από την Κομοτηνή η οποία διαμένει στις φοιτητικές εστίες, το βράδυ της Κυριακής δέχτηκε επίσκεψη από τον 58χρονο με τον οποίο διατηρούσε…



Στην σύλληψη ενός 58χρονου άνδρα μετά από καταγγελία 46χρονης για κακοποιητική συμπεριφορά, οδηγήθηκαν οι Αρχές την Κυριακή.

Το περιστατικό, το οποίο καταγγέλθηκε στο zarpanews.gr σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, μέσα στις φοιτητικές εστίες του Πολυτεχνείου Κρήτης ενώ επιβεβαιώνεται από την αστυνομία και από την πρυτανεία του ιδρύματος.

Ειδικότερα, η 46χρονη φοιτήτρια, με καταγωγή από την Κομοτηνή η οποία διαμένει στις φοιτητικές εστίες, το βράδυ της Κυριακής δέχτηκε επίσκεψη από τον 58χρονο με τον οποίο διατηρούσε σχέση, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι Αρχές. Κάτω από συνθήκες που θα εξεταστούν, οι δυο τους ξεκίνησαν να λογομαχούν με αποτέλεσμα η 46χρονη να καταλήξει αιμόφυρτη στη βεράντα.

Οι φοιτητές που μένουν στα διπλανά δωμάτια κάλεσαν την αστυνομία που επιλήφθηκε του περιστατικού και οδηγήθηκε στον εντοπισμό και στην σύλληψη του δράστη την ίδια ημέρα. Ο 58χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία αυτεπάγγελτα και στο πλαίσιο του αυτοφώρου όμως στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μέσω της διαδικασίας της ποινικής διαμεσολάβησης καθώς η 46χρονη δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Την υπόθεση χειρίζεται το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.