Δολοφονία στο Blue Horizon: «Άνοιξε η γη και με κατάπιε όταν είδα να τον σπρώχνουν στον θάνατο» λέει ο αδελφός του Αντώνη[video]

October 11, 2023


Συγκλονίζουν τα λόγια του αδελφού του Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο όταν δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon» τον πέταξαν από τον καταπέλτη στη θάλασσα στις 5 Σεπτεμβρίου.Ο Νίκος Καργιώτης μίλησε στο MEGA για τα παιδικά χρόνια με τον αδελφό του, αλλά και για τη στιγμή που τον πληροφόρησαν ότι ο Αντώνης δολοφονήθηκε. «Μου λείπει πολύ. Πολλά είναι αυτά που δεν πρόλαβα να…



Συγκλονίζουν τα λόγια του αδελφού του Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο όταν δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon» τον πέταξαν από τον καταπέλτη στη θάλασσα στις 5 Σεπτεμβρίου.

Ο Νίκος Καργιώτης μίλησε στο MEGA για τα παιδικά χρόνια με τον αδελφό του, αλλά και για τη στιγμή που τον πληροφόρησαν ότι ο Αντώνης δολοφονήθηκε. «Μου λείπει πολύ. Πολλά είναι αυτά που δεν πρόλαβα να του πω.

Το βασικό είναι ότι τον αγαπάω. Πιστεύω ότι το ήξερε. Τελευταία φορά τον άκουσα μια βδομάδα πριν το συμβάν. Ήταν χαρούμενος. Είχε αδυναμία σε μένα γιατί ήμουν μεγαλύτερος.

Είχε χιούμορ ο Αντώνης, του άρεσε να κάνει πλάκες, να πειράζει, για να γελάσει ο άλλος. Δεν πίκραινε ποτέ κανέναν» εξομολογήθηκε ο Νίκος.

«Εάν είχε ένα ελάττωμα ο αδελφός μου ήταν ότι πίστευε πολύ στους ανθρώπους» ανέφερε ο Νίκος Καργιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.