Τρομακτικό βίντεο με τεράστιο τείχος φωτιάς να πλησιάζει πόλη της Αργεντινής – Ξεκίνησε από κατασκηνωτή που ήθελε να φτιάξει καφέ

October 11, 2023


Μια τεράστια φωτιά καίει στην Αργεντινή με τα πλάνα που έρχονται από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής να κόβουν την ανάσα.Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter φαίνεται ένα τεράστιο τείχος φωτιάς να πλησιάζει την περιοχή Βίγια Κάρλος Παθ στην κεντρική Κόρδοβα της Αργεντινής. Πρόκειται για μία πόλη 56.000 κατοίκων.Σύντομα η φωτιά από το παρακείμενο δάσος έφτασε στα σπίτια της πόλης…Περισσότεροι από …



Μια τεράστια φωτιά καίει στην Αργεντινή με τα πλάνα που έρχονται από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής να κόβουν την ανάσα.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter φαίνεται ένα τεράστιο τείχος φωτιάς να πλησιάζει την περιοχή Βίγια Κάρλος Παθ στην κεντρική Κόρδοβα της Αργεντινής. Πρόκειται για μία πόλη 56.000 κατοίκων.

Σύντομα η φωτιά από το παρακείμενο δάσος έφτασε στα σπίτια της πόλης…

Περισσότεροι από 1.000 πυροσβέστες προσπάθησαν να περιορίσουν τη φωτιά, χωρίς όμως αποτέλεσμα, εναποθέτοντας τις ελπίδες τους πλέον στη βροχή που – εκτιμούν οι μετεωρολόγοι ότι – θα πέσει τις επόμενες ώρες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσα σπίτια έχουν καταστραφεί, ωστόσο δεκάδες έχουν κληθεί να εγκαταλείψουν την πόλη.

Δείτε το εντυπωσιακό video

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.