Επικό ραντεβού στην εκπομπή First Dates με θεωρίες συνομωσίας: «Η Γη είναι επίπεδη και η κυβέρνηση μάς ελέγχει»

October 11, 2023


Μια γυναίκα από τη Μαδρίτη, η οποία πήγε στο ισπανικό First Dates για να βρει τον έρωτα, άφησε με το στόμα ανοιχτό τον συνομιλητή της, όταν άρχισε να αναλύει τις θεωρίες της.Το First Dates ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες να προβάλλεται στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του Star και η αλήθεια είναι πως το αγαπήσαμε σχεδόν αμέσως. Αυτό αποδεικνύουν και τα ιδιαιτέρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης πο…



Μια γυναίκα από τη Μαδρίτη, η οποία πήγε στο ισπανικό First Dates για να βρει τον έρωτα, άφησε με το στόμα ανοιχτό τον συνομιλητή της, όταν άρχισε να αναλύει τις θεωρίες της.

Το First Dates ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες να προβάλλεται στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του Star και η αλήθεια είναι πως το αγαπήσαμε σχεδόν αμέσως. Αυτό αποδεικνύουν και τα ιδιαιτέρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε κάθε του επεισόδιο. Στην Ισπανία, λοιπόν, αυτό το διάστημα έχει ξεκινήσει η νέα σεζόν του ριάλιτι με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Βλέπεις, μια νεαρή γυναίκα από τη Μαδρίτη, η Σάρα, εμφανίστηκε στο επεισόδιο του ισπανικού First Dates τη Δευτέρα (9/10) και άφησε άφωνο τον συνομιλητή της, όταν άρχισε να του αναλύει τις θεωρίες της. Πιο συγκεκριμένα, η 33χρονη Ισπανίδα εξήγησε πως «σήμερα ο κόσμος βλέπει τις ειδήσεις και αφήνει τον εαυτό του να παρασυρθεί. Εγώ δεν βλέπω τηλεόραση. Η κυβέρνηση προσπαθεί να μας ελέγξει μέσω των ειδήσεων».

«Η Γη είναι στην πραγματικότητα επίπεδη , δεν είναι στρογγυλή, αυτό είναι ψέμα. Είναι ψέμα ότι υπάρχει ένα σύμπαν», είπε. Την ίδια ώρα ο συνομιλητής της, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι απλά για να βρει τον έρωτα, την κοιτούσε έκπληκτος.

Η Σάρα, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. «Τα πάντα είναι ενέργεια και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται μας ελέγχουν. Όταν ψάχνεις κάτι στο κινητό σου, αρχίζουν να εμφανίζονται νέα για όλα όσα έχεις ψάξει, σαν να είχε διαβάσει κάποιος τη σκέψη σου. Μας έβαλαν μάσκα για να μην βλέπουμε την πραγματικότητα.

Αν ξυπνούσαμε όλοι πνευματικά, αυτός ο κόσμος θα ήταν ένας κόσμος αγάπης και ειρήνης. Δεν θα υπήρχε κακό, διαφθορά, πόλεμοι. Τελικά, οι χίπις είχαν απόλυτο δίκιο», τόνισε.

Το εντυπωσιακό πάντως στην όλη υπόθεση ήταν πως στο τέλος και οι δύο συμφώνησαν πως θα ήθελαν να βγουν και δεύτερο ραντεβού.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.