Η Καινούργιου ζήτησε γαμπρό, μέχρι και από τον Κονταρό: «Τη Βανδή με τον Μπισμπίκη τους αποκαταστήσατε, εμένα;»

March 21, 2024


Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε το παράπονό της στον Μανώλη Κονταρό, ο οποίος βρέθηκε στην εορταστική εκπομπή “Super Κατερίνα”, σήμερα, Καθαρά Δευτέρα.Ειδικότερα, η παρουσιάστρια υπογράμμισε πως ο τραγουδιστής της έχει υποσχεθεί ότι θα την αποκαταστήσει με κάποιον κοινό τους φίλο, αλλά ακόμη δεν το έχει κάνει.Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «η τιμή είναι τεράστια. Είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και πάν…



Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε το παράπονό της στον Μανώλη Κονταρό, ο οποίος βρέθηκε στην εορταστική εκπομπή “Super Κατερίνα”, σήμερα, Καθαρά Δευτέρα.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια υπογράμμισε πως ο τραγουδιστής της έχει υποσχεθεί ότι θα την αποκαταστήσει με κάποιον κοινό τους φίλο, αλλά ακόμη δεν το έχει κάνει.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε το παράπονό της στον Μανώλη Κονταρό

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «η τιμή είναι τεράστια. Είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και πάνω από όλα είναι σπουδαίος άνθρωπος. Και μου έχει υποσχεθεί ότι θα με αποκαταστήσει με κάτι κοινούς φίλους που έχουμε, αλλά, δε το βλέπω. Τη Βανδή την αποκαταστήσατε με τον Μπισμπίκη, εμένα;», με τον Μανώλη Κονταρό να απαντάει «όλα θα γίνουν, σιγά σιγά».

Ο διάλογος της Κατερίνας Καινούργιου με τον Μανώλη Κονταρό

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.