Έπος: Οι οπαδοί της Μάλαγα, αφού η διοίκηση δεν κάνει μεταγραφές, πήγαν αεροδρόμιο και…. υποδέχτηκαν τουρίστα (video)

March 21, 2024


Οι οπαδοί της Μάλαγα όντας απογοητευμένοι από το γεγονός ότι η ομάδα τους δεν έκανε μεταγραφές, πήγαν στο αεροδρόμιο και ζήτησαν από τον πρώτο τουρίστα που είδαν να υπογράψει.Ποιος οπαδός της Μάλαγα θα φανταζόταν το 2013 ότι η ομάδα τους δέκα χρόνια μετά θα έπαιζε στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας; Ίσως κανένας. Η ομάδα από την Ανδαλουσία από εκεί που έπαιζε στα προημιτελικά του Champions League έ…



Οι οπαδοί της Μάλαγα όντας απογοητευμένοι από το γεγονός ότι η ομάδα τους δεν έκανε μεταγραφές, πήγαν στο αεροδρόμιο και ζήτησαν από τον πρώτο τουρίστα που είδαν να υπογράψει.

Ποιος οπαδός της Μάλαγα θα φανταζόταν το 2013 ότι η ομάδα τους δέκα χρόνια μετά θα έπαιζε στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας; Ίσως κανένας. Η ομάδα από την Ανδαλουσία από εκεί που έπαιζε στα προημιτελικά του Champions League έχει φτάσει φέτος να παίζει στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι μάλιστα δεν έκαναν καμία μεταγραφή και οι οπαδοί της αποφάσισαν να… αναλάβουν δράση. Συγκεκριμένα μια μερίδα φιλάθλων της ομάδας, πήγαν μέχρι το αεροδρόμιο της πόλης και με το που είδαν έναν τουρίστα που τους άρεσε πήγαν να του ζητήσουν να υπογράψει.

Με το που τον εντόπισαν λοιπόν πήγαν του έδωσαν μια φανέλα και άρχισαν να πανηγυρίζουν, ενώ στη συνέχεια ο ένας εξ αυτών του ζήτησε και αυτόγραφο. Όπως είναι λογικό ο τουρίστας τα είχε χάσει λίγο, καθώς την ώρα που του ζήτησαν να υπογράψει τη  φανέλα, αναρωτήθηκε «Ποιος εγώ;». Τελικά τους έκανε το χατίρι  να υπογράψει τη φανέλα, αλλά όχι στην ομάδα τους, ωστόσο η κίνησή τους προσέφερε αρκετό γέλιο στον κόσμο, αφού το βίντεο που έβγαλαν έγινε απευθείας viral.

Η Μάλαγα το 2013 είχε παίξει στους ομίλους του Champions League, όπου είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης και μια ανάσα από τους «4». Αλλά το γκολ του Σαντάνα, του αμυντικού της Ντόρτμουντ στις καθυστερήσεις, της στέρησε την πρόκριση. Στα playoffs της διοργάνωσης μάλιστα είχε παίξει με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο είχε κερδίσει 2-0 στην Ισπανία, ενώ στην Ελλάδα ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 0-0.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.