«Καπνίσατε τίποτα περίεργο;» Σέρβιραν πίτσα κάνναβης στο DragonsDen & ζήτησαν 150.000€ -Η αντίδραση των κριτών

March 21, 2024


Στο Dragon’ s Den πήγαν δύο φιλόδοξοι επιχειρηματίες, οι οποίοι παρουσίασαν την πρώτη πίτσα από κάνναβη, στο επεισόδιο που προβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή, στον ΑΝΤ1.Ειδικότερα, ο Δημοσθένης και ο Μπάμπης παρουσίασαν στους πέντε «Dragons» την πρώτη πίτσα από κάνναβη και ζήτησαν 150.000 ευρώ για το 10% τη επιχειρηματική τους ιδέα.Όμως, η εν λόγω ιδέα δεν φάνηκε να εντυπωσιάζει τους επενδυτές, οι…



Στο Dragon’ s Den πήγαν δύο φιλόδοξοι επιχειρηματίες, οι οποίοι παρουσίασαν την πρώτη πίτσα από κάνναβη, στο επεισόδιο που προβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή, στον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, ο Δημοσθένης και ο Μπάμπης παρουσίασαν στους πέντε «Dragons» την πρώτη πίτσα από κάνναβη και ζήτησαν 150.000 ευρώ για το 10% τη επιχειρηματική τους ιδέα.

Δεν εντυπωσιάστηκαν οι επενδυτές του Dragon’ s Den με την επιχειρηματική ιδέα

Όμως, η εν λόγω ιδέα δεν φάνηκε να εντυπωσιάζει τους επενδυτές, οι οποίοι μπερδεύτηκαν με τα οικονομικά στοιχεία, που τους παρουσίασε ο ένας εξ αυτών, ο Μπάμπης.

«Μήπως καπνίσατε κάτι πριν έρθετε;» ρώτησε με χιούμορ ο Λέων Γιοχάη.

@dragonsdengr

Κρατάς μυστικό; Η ζύμη για πίτσα και λιγκουίνι από αλεύρι κάνναβης της Mystic Pizza και του Μπάμπη Ανανιάδη είναι εδώ, όμως δεν πήρε επένδυση. #DragonsDenGR #DragonsDenGreece #DragonsDen #EimaiEktos #now #tunein #ant1tv

Advertisement

♬ original sound – Dragons’ Den Greece

Αυτή είναι η αμοιβή τους: Όλη η αλήθεια για τους επενδυτές του Dragon’s Den, τι γίνεται μόλις σβήνουν τα “φώτα”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.