Στέλλα Μιζεράκη: Ποζάρει με το μπικίνι της και προκαλεί ταραχή με τα…πλούσια προσόντα της

February 22, 2023


Στην αγαπημένη της Κρήτη βρίσκεται η Στέλλα Μιζεράκη για να περάσει τις διακοπές της και κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.Συγκεκριμένα η καλλονή ξανθιά, που γνωρίσαμε κι αναδείχθηκε νικήτρια στο Power of Love, πόζαρε με το ροζ μπικίνι της και σάρωσε το διαδίκτυο με την πόζα της. Γονάτισε επάνω στην ξαπλώστρα κι άφησε τους πάντες άφωνους με το αψεγάδιαστο κορμί της και τα πλούσια προσόντ…



Πυρκαγιά η Στέλλα Μιζεράκη.

Στην αγαπημένη της Κρήτη βρίσκεται η Στέλλα Μιζεράκη για να περάσει τις διακοπές της και κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Συγκεκριμένα η καλλονή ξανθιά, που γνωρίσαμε κι αναδείχθηκε νικήτρια στο Power of Love, πόζαρε με το ροζ μπικίνι της και σάρωσε το διαδίκτυο με την πόζα της. Γονάτισε επάνω στην ξαπλώστρα κι άφησε τους πάντες άφωνους με το αψεγάδιαστο κορμί της και τα πλούσια προσόντα της.

Στέλλα Μιζεράκη: Ποζάρει με το μπικίνι της και προκαλεί ταραχή με τα...πλούσια προσόντα της«Κρήτη μου» έγραψε απλά η Στέλλα Μιζεράκη και τόσο τα likes όσο και τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευσή της πήραν φωτιά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.