Αλεξανδρούπολη: Απέλυσαν ξαφνικά 139 εργαζόμενους από το νοσοκομείο λόγω «ιδεολογίας» (video)

February 22, 2023


«Μας είπε ότι καθαρά από ιδεολογία θέλει εργολάβο». Τι φέρεται να τους είπε ο διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.Please enable JavaScriptΜετά τις απολύσεις καθαριστριών από το νοσοκομείο της Κομοτηνής προκειμένου να αναλάβει εργολάβος τα καθήκοντά τους, μία ακόμη τέτοια περίπτωση βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου 139 εργαζόμενοι χάνουν τη δου…


«Μας είπε ότι καθαρά από ιδεολογία θέλει εργολάβο». Τι φέρεται να τους είπε ο διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Ποδόσφαιρο: μάθηση …

Please enable JavaScript

Ποδόσφαιρο: μάθηση και εξοπλισμός

Μετά τις απολύσεις καθαριστριών από το νοσοκομείο της Κομοτηνής προκειμένου να αναλάβει εργολάβος τα καθήκοντά τους, μία ακόμη τέτοια περίπτωση βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου 139 εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Πρόκειται για 139 υπαλλήλους που εργάζονται ως καθαρίστριες, τραπεζοκόμοι, εργαζόμενοι στον ιματισμό, φύλακες και μάγειρες.

Μιλώντας στο MEGA, οι απολυμένοι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι νιώθουν προδομένοι και αδικημένοι, ενώ κατήγγειλαν πως ενώ η σύμβασή τους λήγει τον Ιούνιο, τελικά θα απολυθούν τον Μάρτιο.

«Μας είπε ότι καθαρά από ιδεολογία θέλει εργολάβο»

Η κ. Μαρία Σπανογιώργου εργάζεται επί 3,5 χρόνια στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στον τομέα της καθαριότητας. Όπως κατήγγειλε η ίδια, ο διοικητής προχώρησε στην απόλυση των εργαζομένων εξαιτίας της… ιδεολογίας του.

«Την περασμένη Παρασκευή είχαμε μία συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου, όπου επίσημα μας ανακοίνωσε ότι στα τέλη Μαρτίου και αρχές Απριλίου μπαίνει εργολάβος. Η θέση του ήταν πολύ σαφής και κατηγορηματική. Μας είπε ότι καθαρά από ιδεολογία θέλει εργολάβο. Νιώθουμε προδομένοι, γιατί αντιμετωπίσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις», δήλωσε. Η σύμβασή τους ήταν μέχρι και τον Ιούνιο.

«Επί 3,5 χρόνια δώσαμε όλο μας το είναι, φέραμε εις πέρας πολύ δύσκολο έργο, μέσα σε λοιμώξεις, πανδημίας, κορονοϊό και τώρα μας πετάει λόγω ιδεολογίας. Επί 3,5 χρόνια μας χρησιμοποίησαν, ούτε τα παιδιά μας βλέπαμε, ούτε τους γονείς μας», συμπλήρωσε άλλη εργαζόμενη του νοσοκομείου, η κ. Ελισάβετ Μπάρη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.