“Εμεις Παντα θα είμαστε μαζί γιέ μου”-Ο θρήνος του πατέρα του στρατιώτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

February 22, 2023


Ανείπωτος είναι ο θρήνος για την οικογένεια του 20χρονου στρατιώτη Τάσου Ξ. ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Αρώνι Ακρωτηρίου, στα Χανιά, τα ξημερώματα της Κυριακής (19/2).Με αναρτήσεις τους στα social media τόσο τα δύο αδέρφια του άτυχου νέου όσο και ο πατέρας του, ο οποίος είναι ιερέας, προσπαθούν να διαχειριστούν τον πόνο από τον χαμό του δικού τους ανθρώπου.Please enable Java…


Ανείπωτος είναι ο θρήνος για την οικογένεια του 20χρονου στρατιώτη Τάσου Ξ. ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Αρώνι Ακρωτηρίου, στα Χανιά, τα ξημερώματα της Κυριακής (19/2).

Με αναρτήσεις τους στα social media τόσο τα δύο αδέρφια του άτυχου νέου όσο και ο πατέρας του, ο οποίος είναι ιερέας, προσπαθούν να διαχειριστούν τον πόνο από τον χαμό του δικού τους ανθρώπου.

Πυγμαχία: μάθηση κα…

Please enable JavaScript

Πυγμαχία: μάθηση και εξοπλισμός

«Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου» γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας του στρατιώτη που υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.

"Εμεις Παντα θα είμαστε μαζί γιέ μου"-Ο θρήνος του πατέρα του στρατιώτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

O ίδιος, μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο οπότε ο γιος του παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει "Εμεις Παντα θα είμαστε μαζί γιέ μου"-Ο θρήνος του πατέρα του στρατιώτη που σκοτώθηκε σε τροχαίοστην 1η ΜΑΛ έγραφε γεμάτος υπερηφάνια:

«Άξιος γιε μου!! Ο Άγιος Γεώργιος να σου δώσει την δύναμη να τιμήσεις τον ένδοξο πράσινο μπερε».

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος νεός είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο το μοιραίο βράδυ.

"Εμεις Παντα θα είμαστε μαζί γιέ μου"-Ο θρήνος του πατέρα του στρατιώτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σε δική τους ανάρτηση τα δύο αδέρφια του νεαρού στρατιωτή γράφουν:

«Απόψε ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου, δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ. Τάσο μου θα είσαι πάντα ο μικρός μας αδερφός. Σ’ αγαπώ».

"Εμεις Παντα θα είμαστε μαζί γιέ μου"-Ο θρήνος του πατέρα του στρατιώτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.