Η στιγμή που ο μακελάρης της Πράγας πυροβολεί και «σπέρνει» τον θάνατο – Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο

December 31, 2023


Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή που ο 24χρονος David Kozak πυροβολούσε και «έσπερνε» τον θάνατο κατά τη διάρκεια του μακελειού στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα. Από την επίθεση σκοτώθηκαν τουλάχιστον 15 άνθρωποι ενώ τραυματίστηκαν 24 άλλοι, εκ των οποίων οι 9 είναι σοβαρά.Το βίντεο ντοκουμέντο από το μακελειό της Πράγας κυκλοφόρησε στα soci…



Μακελειό στην Πράγα: Η στιγμή που ο δράστης πυροβολεί και «σπέρνει» τον θάνατο

Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή που ο 24χρονος David Kozak πυροβολούσε και «έσπερνε» τον θάνατο κατά τη διάρκεια του μακελειού στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα. Από την επίθεση σκοτώθηκαν τουλάχιστον 15 άνθρωποι ενώ τραυματίστηκαν 24 άλλοι, εκ των οποίων οι 9 είναι σοβαρά.

Το βίντεο ντοκουμέντο από το μακελειό της Πράγας κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει τον 24χρονο φοιτητή του Πανεπιστημίου του Καρόλου να βρίσκεται στην οροφή, να φωνάζει και να ανοίγει πυρ κατά των ανθρώπων που έτρεχαν πανικόβλητοι να ξεφύγουν στη γέφυρα που περνάει μπροστά από το κτήριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μακελάρης χρησιμοποιούσε ένα πολυβόλο όπλο ZEV .308 WIN για να «σπείρει» τον θάνατο στην Πράγα. Όλα έγιναν στο κτήριο που βρίσκεται το τμήμα Ελληνικών και Λατινικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Καρόλου στην Πράγα.

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και αποτελεί ακόμη ένα ντοκουμέντο από τα πολλά σοκαριστικά που κυκλοφόρησαν από το μακελειό στην Πράγα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Φοιτητές πηδούσαν από το παράθυρο του Πανεπιστημίου του Καρόλου για να ξεφύγουν από τα πυρά του 24χρονου δράστη του σοκαριστικού μακελειού στο Πανεπιστήμιο της Πράγας.

Οι τρομοκρατημένοι φοιτητές πηδούσαν από το παράθυρο και προσπαθούσαν να μπουν στον κάτω όροφο, την ώρα που εκτυλισσόταν το μακελειό στην Πράγα. Σε άλλο ντοκουμέντο που σοκάρει, φοιτητές είχαν βγει στο περβάζι της οροφής για να αποφύγουν τις σφαίρες του 24χρονου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, μια κοπέλα δεν κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία της στο περβάζι και έπεσε στο κενό, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Ο 24χρονος μακελάρης – φοιτητής του πανεπιστημίου – πυροβόλησε και τραυμάτισε δεκάδες ανθρώπους στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πλατεία Γιαν Πλάχαν της Πράγας και όταν είδε την αστυνομία να πλησιάζει, γύρισε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε.

Σοκ προκαλούν τα τελευταία μηνύματά του στον λογαριασμό του στο Telegram, τον οποίο αποκαλούσε ως «ημερολόγιο», πριν πράξει το μακελειό στο πανεπιστήμιο της Πράγας, για το οποίο εμπνεύστηκε από δύο άλλα σε σχολεία της Ρωσίας το 2021 και το 2023.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.