«Εδώ και 13 χρόνια δεν τρώω καθόλου…» – Η εκρηκτική Ιζαμπέλλα Φούλοπ φωτογραφίζεται με μαγιό στο περιοδικό YOU!

November 29, 2023


Αυτό το κορίτσι – πειρασμός έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό όταν υποδύθηκε την “Ελένη” στην αγαπημένη σειρά του MEGA “Η Γη της ελιάς”, ήταν το κόκκινο πανί της Αρετής, επειδή της πήρε τον Στέφανο μακριά και ακόμα και σήμερα που έχει φύγει από το σήριαλ όταν την συναντούν στον δρόμο “Ελένη” την φωνάζουν. Είναι όμως η Ιζαμπέλα Φούλοπ που η δεκαετής πορεία της στον χώρο τής δίδαξε πολλά και εκείνη με την…


Αυτό το κορίτσι – πειρασμός έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό όταν υποδύθηκε την “Ελένη” στην αγαπημένη σειρά του MEGAΗ Γη της ελιάς”, ήταν το κόκκινο πανί της Αρετής, επειδή της πήρε τον Στέφανο μακριά και ακόμα και σήμερα που έχει φύγει από το σήριαλ όταν την συναντούν στον δρόμο “Ελένη” την φωνάζουν. Είναι όμως η Ιζαμπέλα Φούλοπ που η δεκαετής πορεία της στον χώρο τής δίδαξε πολλά και εκείνη με την σειρά της απολαμβάνει την επιτυχία της επαγγελματικά αλλά και προσωπικά στην αγκαλιά του δικού της… Δερβίση…

Στη σκηνή του θεάτρου “Βέμπο” και στην sold out παράσταση “Άντρες με τα όλα τους” δεν γινόταν εκτός από τις υποκριτικές της δεινότητες να μην χαζέψεις με το κορμί της. Η Ιζαμπέλα Φούλοπ έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς που τα μοιράζεται μαζί μας…

Η συνέντευξη της Ιζαμπέλλας Φούλοπ στο νέο τεύχος του YOU

«Εδώ και 13 χρόνια δεν τρώω καθόλου...» - Η εκρηκτική Ιζαμπέλλα Φούλοπ φωτογραφίζεται με μαγιό στο περιοδικό YOU!

Special thanks στο pool bar και χώρο εκδηλώσεων «Club Πολύδροσο» *(Καψίλη 5, Μαρούσι) για την ευγενική φιλοξενία.

Η χρονιά που πέρασε νομίζω ότι σου έδωσε πολλά δώρα και επαγγελματικά και προσωπικά. Το ένιωσες αυτό;

Φυσικά και το ένιωσα. Τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά είμαι σε μια πολύ καλή φάση και επειδή είμαι αρκετά αισιόδοξο άτομο, περιμένω να έρθουν ακόμα ωραιότερα πράγματα στη ζωή μου.

“Η Γη της ελιάς” ήταν το εισιτήριο για να ανοίξουν πόρτες για νέες προτάσεις;

Σε έναν βαθμό ναι, σίγουρα το σήριαλ μου έδωσε παραπάνω αναγνωρισιμότητα και πραγματικά είμαι ευγνώμων για αυτό στον Αντρέα Γεωργίου, στην Βάνα Δημητρίου και στον Κούλλη Νικολάου. Ξεκίνησα σαν guest χαρακτήρας και από την πρώτη μέρα του γυρίσματος που με είδε ο Αντρέας μου έκανε πρόταση να μείνω μόνιμα. Στην συνέχεια μου έγιναν κάποιες άλλες τηλεοπτικές προτάσεις που φυσικά και τις συζητάω για το μέλλον.

Στενοχωρήθηκες που τελείωσε σχετικά σύντομα ο ρόλος της “Ελένης”;

Όχι, ο ρόλος μου έκανε τον κύκλο του και τελείωσε ομαλά. Από την συνεργασία μου αυτή κράτησα μια πολύ καλή σχέση με όλους τους συναδέλφους μπροστά και πίσω από τις κάμερες, οπότε νιώθω πολύ γεμάτη από την συμμετοχή μου αυτή.

Έβλεπες τον εαυτό σου μετά και έκανες αυτοκριτική;

Εννοείται, πάντα το έκανα μετά από κάθε επεισόδιο. Έχω βάλει πολλά Χ στον εαυτό μου, σε κάποιες σκηνές δεν μου άρεσα, είμαι πολύ αυστηρός κριτής και δεν αυτοθαυμάζομαι…(γέλια)

Έχεις χτυπήσει πόρτες για δουλειά ή περιμένεις εσύ να χτυπήσει το τηλέφωνό σου;

Τα πρώτα χρόνια σε αυτή την δουλειά ντρεπόμουνα πάρα πολύ να χτυπήσω πόρτες και να πάρω τηλέφωνο, ήμουνα πολύ συνεσταλμένη και δεν τολμούσα. Όσο περνάνε όμως τα χρόνια και αποκτώντας μεγαλύτερη εμπειρία, πιστεύω ότι δεν είναι μειονεκτικό να χτυπάς πόρτες προκειμένου να βρεις δουλειά και να προτείνεις τον εαυτό σου, τώρα πια το κάνω και δεν φοβάμαι καθόλου και ας μην υπάρχει σε όλες τις περιπτώσεις η ανάλογη ανταπόκριση.

Την πρώτη μέρα, πριν από 10 χρόνια, που πάτησες στο σανίδι, την θυμάσαι;

Φυσικά, δεν την ξεχνάω ποτέ… Είχα απίστευτο άγχος, όπως έχω σε όλες τις πρεμιέρες, ένιωθα όμως και υπέροχα που βρισκόμουνα – επιτέλους!- στο φυσικό μου περιβάλλον, εκεί που ήθελα πάντα να είμαι…

Έχεις μετανιώσει ποτέ που κάνεις αυτή την δουλειά;

Καθόλου. Θεωρώ ότι η ενασχόλησή μου με την υποκριτική, μού έχει δώσει πολλά, αν και κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου – όπως πέρασε από το μυαλό και άλλων συναδέλφων – μετά από την οικονομική κρίση και τον κορωνοιό, να κάνω και κάτι άλλο για βιοποριστικούς λόγους. Επειδή έχω δίπλωμα χορού σύγχρονου, μοντέρνου και freestyle και έχω διδάξει σε μικρά παιδιά, θα μπορούσα να κάνω και αυτό, όπως το έκανα για κάποια χρόνια, όταν μου το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις μου με την υποκριτική.

Συμπεριφορές περίεργες έχεις βιώσει από συναδέλφους;

Ακόμα και εάν έχουν υπάρξει τέτοιες συμπεριφορές δεν επιτρέπω στον εαυτό μου κάτι τέτοιο να με ενοχλήσει. Βάζω στοπ και δεν μπαίνω σε μια τέτοια ψυχοφθόρα κατάσταση που δεν βγάζει πουθενά.

Σου έχουν μεταφέρει τοξικές συμπεριφορές άλλων συναδέλφων σου;

«Εδώ και 13 χρόνια δεν τρώω καθόλου...» - Η εκρηκτική Ιζαμπέλλα Φούλοπ φωτογραφίζεται με μαγιό στο περιοδικό YOU!

Έχει συμβεί, έχω καταφέρει όμως σε έναν μεγάλο βαθμό να αποβάλλω τέτοιες συμπεριφορές. Σίγουρα στενοχωριέμαι γιατί δεν είμαι ρομπότ, αλλά προσπαθώ να μην δίνω σημασία, να μην επηρεάζομαι και να κρατάω άμυνα με την θετική μου ενέργεια που δεν είναι εύκολο.

“Άντρες με τα όλα τους” μια παράσταση sold out από την πρώτη μέρα που ανέβηκε στο θέατρο “Βέμπο”, σε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, όπου έδειχνες και άλλες πτυχές εκτός του υποκριτικού σου ταλέντου, τραγουδώντας και χορεύοντας…

Στην δουλειά μου θέλω να κάνω τα πάντα. Εάν τύχει μια ευκαιρία να κάνω κάτι περισσότερο στην σκηνή από το να παίζω, την αποδέχομαι, άλλωστε έτσι πρέπει να κάνουμε οι ηθοποιοί.

Έχεις περάσει στο θέατρο με συνθήκες που δεν σε ικανοποιούσαν;

Ορισμένες φορές στην αρχή ναι, όπως όλοι οι ηθοποιοί φαντάζομαι. Έπαθα και έμαθα, άμα δεν την πατήσεις δεν γίνεται. Μπορεί κάποια πράγματα αλλιώς να τα έχουμε σκεφτεί όταν μας τα παρουσιάζουν και αλλιώς να μας προκύπτουν στην πορεία.

Έχεις μείνει άφραγκη σχεδόν αμέσως μόλις πληρώθηκες;

Εννοείται… Η ζωή του ηθοποιού είναι τέλεια! (γέλια) Ειδικά όταν ξεκινάς, θεωρείται αυτονόητο – λανθασμένα βέβαια – ότι θα πληρώνεσαι ελάχιστα στο θέατρο και δεν τολμάς να πεις κουβέντα.

Οι θαυμαστές αυξήθηκαν μετά τον ρόλο σου στην “Γη της ελιάς”;

Αυξήθηκαν και στέλνουν κολακευτικά μηνύματα και σε εμένα προσωπικά και στην “Ελένη”, αφού συνεχίζουν να με ρωτάνε για τον ρόλο μου.

Προτάσεις γάμου δέχεσαι;

Δέχομαι… (γέλια) Και είναι τόσο όμορφο να συμβαίνουν όλα αυτά. Φυσικά υπάρχουν και μηνύματα που με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και δεν θέλω να το συζητάω καθόλου. Έχει ακόμα συμβεί, πριν γίνω αναγνωρίσιμη, να με έχουν ενοχλήσει κάποια πρόσωπα που φυσικά τα μπλόκαρα, για αυτό δεν ανοίγω φωτογραφίες και βίντεο, διαγράφω αμέσως τέτοια μηνύματα, είναι ο μόνος τρόπος για να αποφεύγω δύσκολες καταστάσεις.

Έχεις παίξει σε παράσταση χωρίς θεατές;

Ναι μου έχει συμβεί μια φορά. Υπήρχαν δυο θεατές στην πλατεία, βγήκα στη σκηνή και έπαθα σοκ. Έπαιξα κανονικότατα, σα να έκανα πριβέ παράσταση…

Το σώμα σου ήταν πάντα έτσι άψογο;

Όχι πάντα. Ανέκαθεν πρόσεχα πολύ την διατροφή μου και έκανα γuμναστική. Σε καμμία περίπτωση δεν ζω σε καθεστώς στέρησης. Έχω πολλά χρόνια διατροφολόγο που με παρακολουθεί, δεν τρώω από άποψη καθόλου κρέας τα τελευταία 13 χρόνια. Όταν έχω χρόνο, κάνω καθημερινά γuμναστική, αλλά δεν παθαίνω πανικό αν δω επάνω μου μια ραγάδα παραπάνω. Έχω έναν ψυχαναγκασμό με την τελειότητα γενικότερα στη ζωή μου – στα επαγγελματικά μου περισσότερο – που προσπαθώ να τον μετριάσω μεγαλώνοντας για να είμαι ήρεμη και χαρούμενη.

Με τον σύντροφό σου Γιώργο Δερβίση, που είναι στην εθνική ομάδα πόλο, έχετε ξεφύγει ποτέ διατροφικά;

«Εδώ και 13 χρόνια δεν τρώω καθόλου...» - Η εκρηκτική Ιζαμπέλλα Φούλοπ φωτογραφίζεται με μαγιό στο περιοδικό YOU!

Φυσικά, επιβάλλεται… (γέλια) Ξεφεύγουμε σε οικογενειακά τραπέζια και όταν βγαίνουμε, το επιτρέπουμε στον εαυτό μας τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Βέβαια, εγώ που είμαι και η πιο τρελή της παρέας, κυνηγάω τις περισσότερες φορές τον Γιώργο για να προσέχει την διατροφή του.

Ο Γιώργος σου έκανε πρόταση γάμου – έκπληξη στα γενέθλιά σου και αυτή είναι μια πολύ όμορφη ιστορία της ζωής σου, το alter ego σου. Πως γνωριστήκατε;

Γνωριζόμαστε από μωρά, γνωριζόντουσαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας και έκαναν παρέα. Τότε δεν είχαμε κάτι ερωτiκό μεταξύ μας, συναντιόμασταν φιλικά σε γιορτές και σε οικογενειακά τραπέζια. Μεγαλώνοντας χαθήκαμε, ο καθένας έκανε την ζωή του και τις σχέσεις του, αλλά μάθαινα για εκείνον από τους γονείς του που είχαν επαφές με τους γονείς μου (δείτε εδώ την στιγμή της πρότασης γάμου).

Και πως γίνατε ζευγάρι;

Δεν το κατάλαβε κανείς, ούτε και εμείς (γέλια)… Απλώς είχαμε να συναντηθούμε καιρό, μετά από χρόνια ξαναβρεθήκαμε και δεν ξέρω πως, γίναμε ζευγάρι.

Πότε σκοπεύετε να παντρευτείτε;

Ακόμα δεν έχουμε οριστικοποιήσει την ημερομηνία γιατί και οι δυο μας αυτή την περίοδο έχουμε βάλει σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά μας

Ζεις με “πρέπει” στη ζωή σου;

Πολλές φορές. Επειδή δεν θέλω να φέρνω τους άλλους σε δύσκολη θέση, κρατάω μια απόσταση και μοιραία βάζω τα “πρέπει” στη ζωή μου για να μην δυσαρεστήσω κάποιον. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, που συμβαίνουν όταν ακολουθώ την καρδιά μου και μόνο τα δικά μου “θέλω”, σίγουρα όμως αυτό δεν το κάνω συχνά αλλά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις, όπως στην περίπτωση που ασχολήθηκα με την υποκριτική.

Photos: Κώστας Καπαρελιώτης/Styling: Ilias Wia/Make up & Hair: Mary Ann

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 12/7, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.