Τα παπούτσια της σεζόν είναι εδώ για να τα φοράς back-to-back με όλα τα winter looks σου!

November 29, 2023


Το street style αποθεώνει φέτος τον χειμώνα το casual-rock, με τους δρόμους του κόσμου να έχουν γεμίσει fashionistas με cool looks, που κερδίζουν τις εντυπώσεις. To youweekly.gr και η Εύα Φούσκα σού δείχνουν στο ακόλουθο βίντεο την τάση, επιλέγοντας trendy παπούτσια Windsor Smith από τη Favela, που ταιριάζουν σε 2 στοχευμένα outfits, τα οποία θα φοράς στις all-day εμφανίσεις σου, τραβώντας όλα τα …



Το street style αποθεώνει φέτος τον χειμώνα το casual-rock, με τους δρόμους του κόσμου να έχουν γεμίσει fashionistas με cool looks, που κερδίζουν τις εντυπώσεις. To youweekly.gr και η Εύα Φούσκα σού δείχνουν στο ακόλουθο βίντεο την τάση, επιλέγοντας trendy παπούτσια Windsor Smith από τη Favela, που ταιριάζουν σε 2 στοχευμένα outfits, τα οποία θα φοράς στις all-day εμφανίσεις σου, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω σου.

2 casual-rock looks για… wow εμφανίσεις

favela looks

Θα ποντάρεις σε δύο hot ζευγάρια παπούτσια Windsor Smith από τη Favela, που θα συνδυάσεις με τα σωστά key-items Favela, για να δημιουργήσεις 2 διαφορετικά outfits, απόλυτα στοχευμένα στο casual-rock style. Highlight: Και τα δύο θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σου αλλά και την γνώση σου για τα winter trends (δες εδώ τις τρέχουσες τάσεις). Εσύ δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τη Favela, για να μην χρειαστεί να… σπαζοκεφαλιάσεις καθόλου με τους συνδυασμούς. Και να θυμάσαι ότι τα μοδάτα παπούτσια Windsor Smith πάνε με όλα, κάνοντας εύκολα fashion statement στο look.

The key-piece: Τα παπούτσια Windsor Smith της Favela

Η Windsor Smith, το αγαπημένο brand από την Αυστραλία, αναβαθμίζει το athleisure και το casual στυλ και υπόσχεται εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν και θα απογειώσουν και το πιο minimal outfit στη στιγμή, για κάθε περίσταση αλλά και ώρα της ημέρας. Η συλλογή AW 23/24 υπόσχεται να σε κάνει να τραβήξεις όλα τα βλέμματα σε κάθε σου βήμα. Με 2 μοδάτα ζευγάρια που επέλεξε το youweekly.gr και η Εύα Φούσκα, θα δημιουργήσεις winter looks που θα φοράς back-to-back. Θα χρειαστείς:

Chuncky loafers Windsor Smith

loafers

Θα τα βρεις εδώ

Platform heels Windsor Smith

platforms

Θα τις βρεις εδώ

Copy the looks

Bodycon black dress

favela-look-dress

Το bodycon black dress που κρέμεται στην ντουλάπα σου σού μοιάζει αδιάφορο; Το έχεις βαρεθεί και χρειάζεσαι κάτι μοδάτο και σούπερ stylish; Δες το hatler-neck Kalvin Klein φόρεμα της Favela που διάλεξε η Εύα Φούσκα και αμέσως θα αλλάξεις γνώμη, αφού θα γίνει το αγαπημένο σου.

φόρεμα μαύρο

Θα το βρεις εδώ

Style note: Ολοκλήρωσε ιδανικά το look με μια καμπαρντίνα Mallory The label από τη Favela, που θα κάνει δήλωση μόδας στο outfit, ενώ θα σε κρατήσει ζεστή στις εξόδους σου – πέρα από στυλάτη! Αυτό δεν θέλεις κι εσύ;

καμπαρντίνα μπεζ

Θα την βρεις εδώ

Oversized blazer + black co-ord

favela look shorts

Είναι το key-item που θα φοράς όλο τον χειμώνα, αφού είναι από τα πανωφόρια της σεζόν και δεν πρέπει να λείπει από την capsule γκαρνταρόμπα σου. Προτίμησε ένα γκρι loose σακάκι SunSetGo από τη Favela

σακάκι γκρι

Θα το βρεις εδώ

που θα συνδυάσεις με total black co-ord με σορτς Collectiva Noir – Zanes από τη Favela,

sorts

Θα το βρεις εδώ

crop top

και crop ζιβάγκο Spell από τη Favela,

Θα το βρεις εδώ

Η Windsor Smith συλλογή παπουτσιών τραβά τα βλέμματα

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, η Windsor Smith, υπόσχεται να αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου και να γίνει το αγαπημένο σου brand, που δύσκολα θα αποχωριστείς. Στη Favela θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για το athleisure και το casual στυλ σου, αφού η νέα συλλογή AW 23/24 θα κάνει τα βήματά σου να ξεχωρίσουν με τα πιο στιλάτα chunky sneakers με κορδόνια, για να δώσεις Y2K vibes στο στυλ σου από το πρωί μέχρι το βράδυ.

sneakers white

Θα τα βρεις εδώ

sneakers black

Θα τα βρεις εδώ

Για πιο επίσημες εμφανίσεις με attitude, οι γόβες τύπου πλατφόρμες θα σε κάνουν να λάμψεις με κάθε σου outfit,

platforms

Θα τις βρεις εδώ

ενώ για πιο extravagant outfits οι δίπατες μπότες είναι must have.

boots favela

Θα τις βρεις εδώ

beige boots

Θα τις βρεις εδώ

Oι αποχρώσεις της συλλογής για αυτή τη σεζόν κινούνται στο μαύρο, το λευκό και το μπεζ, για να έχεις την ευελιξία να δώσεις ένταση και χρώμα στο υπόλοιπο outfit, αφήνοντας τα αγαπημένα σου Windsor Smith να εντυπωσιάζουν σε πιο neutral αλλά και all- time- classic χρώματα.

Info

favela.gr

Τηλ: +30 212 213 3434

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.