Σταμάτης Γαρδέλης: Ποια είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας του;

November 29, 2023


Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραμένει σε νοσηλεία στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί. Ο αδελφός του ηθοποιού, Παναγιώτης Γαρδέλης, μίλησε στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο για την κατάσταση της υγείας του σήμερα.«Χθες μίλησα, καλά είναι, καλύτερα είναι», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Γαρδέλης και σχετικά με το αν πρόκειται ο Σταμάτης Γαρδέλης να πάρει εξιτήριο, ανέφερε:«Όχι, ακόμα όχι. Δεν μου είπε κάτι, όχι. Καλά …


Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραμένει σε νοσηλεία στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί. Ο αδελφός του ηθοποιού, Παναγιώτης Γαρδέλης, μίλησε στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο για την κατάσταση της υγείας του σήμερα.

«Χθες μίλησα, καλά είναι, καλύτερα είναι», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Γαρδέλης και σχετικά με το αν πρόκειται ο Σταμάτης Γαρδέλης να πάρει εξιτήριο, ανέφερε:

«Όχι, ακόμα όχι. Δεν μου είπε κάτι, όχι. Καλά είναι, τώρα τελευταία δηλαδή που μιλάω, καλά είναι. Γενικώς μιλούσαμε και μια χαρά ήταν ο άνθρωπος. Τώρα τον βλέπω αρκετά καλά είναι. Περί ανέμων και υδάτων μιλούσαμε, πως είσαι, τι κάνεις. “Εντάξει, καλά είμαι, ωραία”, τέτοια πράγματα… Μια χαρά ήταν, καλύτερα ήταν, πιο καλά ακουγόταν».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.