Get festive: 10 must-have party looks για να μπεις σε εορταστικό mood

November 29, 2023


Τα glam κομμάτια μπορεί πλέον να μην έχουν μόνο θέση στις Παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ή σε κάποια βραδινή έξοδο, αφού πλέον τα φοράμε και στην καθημερινότητά μας με το σωστό styling. Ωστόσο στις γιορτές όλες θέλουμε να λάμψουμε στα πάρτι και από τώρα σκεφτόμαστε “τι θα φορέσουμε”, ενώ κάνουμε διαρκώς συνδυασμούς κομματιών που ταιριάζουν στη… μεγάλη μέρα.Για να μην προβληματί…



Τα glam κομμάτια μπορεί πλέον να μην έχουν μόνο θέση στις Παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ή σε κάποια βραδινή έξοδο, αφού πλέον τα φοράμε και στην καθημερινότητά μας με το σωστό styling. Ωστόσο στις γιορτές όλες θέλουμε να λάμψουμε στα πάρτι και από τώρα σκεφτόμαστε “τι θα φορέσουμε”, ενώ κάνουμε διαρκώς συνδυασμούς κομματιών που ταιριάζουν στη… μεγάλη μέρα.

Για να μην προβληματίζεσαι, λοιπόν, και πολύ, ρίξε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί με τα 10 must-have festive outfits, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όπου κι αν δώσεις το παρών. Θα γίνεις εύκολα η… βασίλισσα της βραδιάς.

10 party looks για τις γιορτινές εξόδους σου

Πούλιες! Βελούδο (δες 6 τρόπους για να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου)! Σατέν! Στρας! Με το βλέμμα στραμμένο στις λάμψεις, προετοιμάζεσαι σιγά-σιγά για τα πάρτι των γιορτών, με τις επιλογές glam outfits να είναι πολλές.

8 celebrities φόρεσαν τα πιο μοδάτα looks που όλες θέλουμε να δοκιμάσουμε

Έτσι είναι σίγουρο ότι για άλλη μία χρονιά θα διασφαλίσεις την απόλυτη στυλιστική επιτυχία και θα ξεχωρίσεις. Είτε πας σε πάρτι την Παραμονή είτε βγεις για εορταστικό δείπνο είτε δώσεις το “παρών” σε κάποιο μπαράκι για ποτά με τους φίλους σου, τα σύνολα που σου προτείνω θα κάνουν… θραύση!

Πες “ναι” στα στρας

Key-piece

σακάκι στρας

Σακάκι sparkle, €235, Vassia Kostara

Το backless dress είναι must

Key-piece

μαύρο φόρεμα

Σατέν φόρεμα, €29,99, Η&Μ

Metallic pants

Key-piece

χρυσαφί παντελόνι

Gold metallic παντελόνι, €84,99, Busoni

Feminine lingerie

Key-piece

λευκό φόρεμα

Slip dress, €310, THEMIS Z

Rink silouettes

Key-piece

ροζ φόρεμα

Ροζ lingerie, €56, yoox.com

Retro touch

Key-piece

μαύρη φούστα

Φούστα, Ralph Lauren

Like a sweet ballerina

Key-piece

μπαλαρίνες

Μπαλαρίνες, €83, Gianni Marra

Statement accessories

Key-piece

κολιέ

Κολιέ με μαργαριτάρια, Pearls Center

Οδηγός αγοράς: 17 στοχευμένοι τρόποι για να φορέσεις το κόκκινο

Bold top

Key-piece

μπλούζα με μανίκι

Τοπ με φουσκωτά μανίκια, €60, Posh Market

Red something

Key-piece

red dress

Κόκκινο φόρεμα, €25,88, Only

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.