Τα γοβάκια με τη μεγαλύτερη διαχρονική αξία είναι το όνειρο κάθε γυναίκας

November 29, 2023


Όταν μιλάμε για παπούτσια, που είναι σίγουρα το φετίχ κάθε γυναίκας, το μυαλό πηγαίνει πρωτίστως σε ονειρεμένα γοβάκια, που αποτελούν διαχρονική αξία στο χρηματιστήριο της μόδας και είναι ο πόθος καθεμίας από εμάς. Και φυσικά οι περίφημες γόβες με την κόκκινη σόλα του Christian Louboutin είναι από τις καλύτερες… στυλιστικές μετοχές που θα μπορούσαμε να έχουμε στην ντουλάπα μας.Στα 30 χρόνια από …



Όταν μιλάμε για παπούτσια, που είναι σίγουρα το φετίχ κάθε γυναίκας, το μυαλό πηγαίνει πρωτίστως σε ονειρεμένα γοβάκια, που αποτελούν διαχρονική αξία στο χρηματιστήριο της μόδας και είναι ο πόθος καθεμίας από εμάς. Και φυσικά οι περίφημες γόβες με την κόκκινη σόλα του Christian Louboutin είναι από τις καλύτερες… στυλιστικές μετοχές που θα μπορούσαμε να έχουμε στην ντουλάπα μας.

Στα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, το brand έχει πετύχει να μεταμορφώσει το παπούτσι σε αντικείμενο Τέχνης -το σχέδιο του τακουνιού, που τονίζει την καμπυλότητα του ποδιού και φυσικά η χαρακτηριστική κόκκινη σόλα όπου παραμένει στο μάτι για πολύ χρόνο αφότου μια γυναίκα φορώντας Louboutin περάσει από μπροστά μας.

Μοντέλο ετών… 88! Γιατί oι πολυτελείς Οίκοι λατρεύουν την τρίτη ηλικία;

Διάσημες κόκκινες… σόλες

Φορεμένες από πολλές διασημότητες ανά τον κόσμο, ανάμεσά τους η Pamela Anderson, η Lady Gaga και η Blake Lively, πολλοί celebrities συγκαταλέγονται στους fans του Louboutin. «Η γκαρνταρόμπα μου είναι γεμάτη Louboutins – το κλασικό μαύρο στιλέτο Pigalle σε λουστρίνι ή μαύρο ματ δέρμα είναι το αγαπημένο μου», είπε το supermodel Kate Moss στην βρετανική Vogue το 2014.

Οι “Loubis” έχουν εμφανιστεί σε αμέτρητες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες επίσης – η Carrie Bradshaw φόρεσε ένα ζευγάρι ενώ έκανε διακοπές στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του “Sex and the City”, ενώ ένα ζευγάρι σχεδιάστηκε για τη Miss Piggy στην ταινία του 2011 “The Muppets“.

Η Taylor Swift φόρεσε μπότες Louboutin με κρύσταλλα στην περιοδεία Eras

ενώ η Beyoncé έχει φορέσει διάφορες γόβες σε φωτογραφίσεις της.

και η Lily Collins όχι στις βόλτες τις στο Παρίσι αλλά σε λαμπερά κόκκινα χαλιά!

Όλα βάφονται… κόκκινα

Η ιστορία πίσω από την κόκκινη σόλα Louboutin μάς πηγαίνει στο 1993, δύο χρόνια μετά τη δημιουργία του brand, ο Louboutin σχεδίασε μια συλλογή παπουτσιών εμπνευσμένη από τα «Flowers» του Andy Warhol. To πρωτότυπο ήταν ένα φλοράλ μοτίβο πάνω σε ροζ τακούνι αλλά δεν ήταν αυτό που φανταζόταν ο Louboutin. Βλέποντας τη βοηθό του να βάφει τα νύχια της, ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από το κόκκινο βερνίκι και έβαψε τη σόλα.

Kitten heels: Είναι τα παπούτσια που κάθε it-girl φοράει αυτήν τη στιγμή!

«Το κόκκινο χρώμα είναι δηλωτικό της αγάπης, του πάθους και της ζωής», έχει πει ο Louboutin, για να συμπληρώσει: “Είναι δυνατό, ισχυρό και γνωστό για την προσέλκυση καλής τύχης». Η αισθητική του Louboutin είναι παρακμιακή και τολμηρή ταυτόχρονα – εν μέρει Μαρία Αντουανέτα και εν μέρει μια μοιραία γυναίκα. Πρόκειται για χειροποίητα παπούτσια που δεν δημιουργήθηκαν μόνο από δέρμα, αλλά με κρύσταλλα, φτερά, ακόμα βελούδο και στρας

Πανάκριβο γυναικείο όνειρο!

Αν και σίγουρα έχουν εξαιρετική ποιότητα και κατασκευή, δεν είναι για όλες! H κλασική γόβα Kate κοστίζει €695,

louboutin

Θα τις βρεις εδώ

ενώ το ύψος τους φτάνει τα 12 εκ.

Μάλιστα, στις πλατφόρμες τα τακούνια ανεβαίνουν ακόμα ψηλότερα – η «Maria Frou Alta» φτάνει τα 16 εκ.

goves

Θα τις βρεις εδώ

“Ένα καλό παπούτσι σε κάνει να νιώθεις καλά, να δείχνεις ωραία, να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση. Ένα καλό παπούτσι είναι αυτό που σου φέρνει χαρά όταν το φοράς. Μεταμορφώνει την γλώσσα και τη στάση του σώματος. Σε ανεβάζει σωματικά και συναισθηματικά.

H Κατερίνα Καινούργιου απογείωσε το street style με μάξι mermaid φούστα

Ακριβώς όπως τα γυάλινα γοβάκια της Σταχτοπούτας, κάνει τους ανθρώπους να ονειρεύονται. Κι εγώ προσπαθώ τα παπούτσια μου να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, κάνοντας τις γυναίκες να γίνουν όποιος χαρακτήρας ονειρεύονται”…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.