Τι να μην κάνεις, όταν η Σελήνη βρίσκεται σε κενή πορεία

November 14, 2023


Η Σελήνη κάθε περίπου 2,5 μέρες περνάει κάποιες (λίγες) ευτυχώς ώρες όπου βρίσκεται κενή πορείας. Είναι μια φάση που επικρατεί μια ψιλοσύγχιση ίσως μια αβεβαιότητα, ένα μπέρδεμα τέλος πάντων σε όλους τους ανθρώπους και δεν ενδείκνυται για καμιά σοβαρή απόφαση. Κενή πορείας θεωρείται όταν κατά την πορεία της μέσα σε ένα ζώδιο έχει κάνει όλες τις όψεις και δεν υπάρχει άλλη μπροστά της μέχρι να …Η Σελήνη κάθε περίπου 2,5 μέρες περνάει κάποιες (λίγες) ευτυχώς ώρες όπου βρίσκεται κενή πορείας. Είναι μια φάση που επικρατεί μια ψιλοσύγχιση ίσως μια αβεβαιότητα, ένα μπέρδεμα τέλος πάντων σε όλους τους ανθρώπους και δεν ενδείκνυται για καμιά σοβαρή απόφαση. Κενή πορείας θεωρείται όταν κατά την πορεία της μέσα σε ένα ζώδιο έχει κάνει όλες τις όψεις και δεν υπάρχει άλλη μπροστά της μέχρι να μπει στο επόμενο ζώδιο.

Αυτές τις ώρες είναι ιδιαίτερα αδύναμη και δεν μας αρέσει καθόλου όταν την συναντάμε σε έναν Ωριαίο χάρτη, γνωρίζοντας ότι δεν θα πάρουμε απάντηση (σίγουρη). Είναι πραγματικά τόσο αναποτελεσματική που μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας ένα τεστ σε σχέση με αγορές που έχετε κάνει στο παρελθόν και αποδείχθηκαν εντελών αναποτελεσματικές. Ρούχα που ποτέ δεν φορέθηκαν ή χάλασαν αμέσως, βιβλία που μπήκαν στο ράφι χωρίς να ανοιχθούν ποτέ… αφήστε τα ραντεβού που κλείστηκαν και δεν έγιναν , ή τις υποσχέσεις που ακούστηκαν και ξεχάστηκαν σχεδόν αμέσως!
Στην Αστρολογία επιλογής, όπου η Σελήνη περιγράφει πλήρως την εξέλιξη της δραστηριότητας μας, επιλέγουμε πάντα δυνατή Σελήνη και με όψεις μπροστά της πάντα θετικές μέχρι το τέλος της πορείας της στο ζώδιο.

Φυσικά αποφεύγουμε κυρίως:

-Να ξεκινήσουμε καινούργια δουλειά
-Να πουλήσουμε ή να αγοράσουμε οτιδήποτε
-Να υπογράψουμε συμβόλαια ή συμφωνίες
-Να κάνουμε γαμήλια ή όποια άλλη τελετή
-Να δώσουμε ή να πάρουμε υποσχέσεις
-Να κάνουμε γνωριμίες.

Παρά ταύτα η Σελήνη κενή πορείας θεωρείται ιδανική για μια “στροφή” προς τα μέσα, για διαλογισμό, ενασχόληση με πνευματικά ζητήματα, διάβασμα, προσευχή και γενικότερα μια απομόνωση που θα μας επιτρέψει να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας.

Διάβασε επίσης: Σελήνη κενή πορείας: Τι σημαίνει και πότε γίνεται

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.