Ψήφισε και πες μας ποιο ζώδιο έχει την μεγαλύτερη τρέλα με τη μόδα

November 14, 2023


Κάθε μέρα για εκείνο είναι λες και βρίσκεται στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου ή του Παρισιού. Είναι το άτομο εκείνο που έχει κόλλημα με τη μόδα, την ακολουθεί πιστά και θέλει πάντα να ξεχωρίζει από όλους τους άλλους γύρω του. Με τις στιλιστικές του επιλογές τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα.Ψήφισε λίγο πιο κάτω και πες μας ποιο ζώδιο πιστεύεις ότι έχει την μεγαλύτερη τρέλα με τη μόδα.



Κάθε μέρα για εκείνο είναι λες και βρίσκεται στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου ή του Παρισιού. Είναι το άτομο εκείνο που έχει κόλλημα με τη μόδα, την ακολουθεί πιστά και θέλει πάντα να ξεχωρίζει από όλους τους άλλους γύρω του. Με τις στιλιστικές του επιλογές τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ψήφισε λίγο πιο κάτω και πες μας ποιο ζώδιο πιστεύεις ότι έχει την μεγαλύτερη τρέλα με τη μόδα.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.