Χτίζει κοpμi: Αποθέωσαν την Δανάη Μπάρκα για τις τpομερές ικανότnτες της στο γuμναστήριο

November 13, 2023


Αφορμή είναι το γεγονός πως δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό και όχι μόνο, παρά τα παραπανίσια κιλά. Με αυτό τον τρόπο η ίδια, θέλει να δίνει δύναμη στις γυναίκες και να περάσει το μήνυμα πως τα παραπάνω κιλά δεν πρέπει να μας κρατάνε πίσω από το να ζούμε όπως εμείς θέλουμε.Πριν μερικές ώρες στο προφίλ που διατηρεί στο Tik Tok, δημοσίευσε ένα βίντεο από την γuμναστική που έκανε …



Η Δανάη Μπάρκα είναι από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση, η οποία ωστόσο από την άλλη έχει δεχτεί και πολλά απαράδεκτα σχόλια

Αφορμή είναι το γεγονός πως δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό και όχι μόνο, παρά τα παραπανίσια κιλά. Με αυτό τον τρόπο η ίδια, θέλει να δίνει δύναμη στις γυναίκες και να περάσει το μήνυμα πως τα παραπάνω κιλά δεν πρέπει να μας κρατάνε πίσω από το να ζούμε όπως εμείς θέλουμε.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ίδια στο TikTok:

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

Δανάη ΜπάρκαΜπάρκαΜπάρκα

ΜπάρκαΜπάρκα

Το βίντεο που δημοσίευσε και τα σχόλια που δέχτηκε η Μπάρκα

Πριν μερικές ώρες στο προφίλ που διατηρεί στο Tik Tok, δημοσίευσε ένα βίντεο από την γuμναστική που έκανε με τον προσωπικό της γuμναστή.

«Θεέ μου τι ζώ ;! Μήπως να έρχεστε εκει να τα λέμε να περνάει η ώρα;; (πίστευες οτι θα δείς τετοιο βιντεο σ’αυτον τον λογαριασμο;;;; ΟΥΤΕ ΕΓΩ)», έγραψε στην ανάρτηση της, ενώ στο βίντεο εκτός της γuμναστικής που έκανε, έψαχνε και τρόπους να… ξεφύγει.

Πολλοί λοιπόν στα σχόλια την αποθέωσαν, ωστόσο υπήρχαν και εκείνοι που μίλησαν αρνητικά, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια του MEGA, να σβήνει τα σχόλια.

Όταν κάποιοι κατάλαβαν ότι τα κακεντρεχεί σχόλια διαγράφονται, τους απάντησε «Ντροπή σε μένα που δεν θέλω ψεύτικους λογαριασμούς να βρίζουν κάτω από το ΔΙΚΟ ΜΟΥ προφίλ; Μάλλον μπερδεύεστε. Άλλο ένα σχόλιο με ευγένεια κι επιχειρήματα, που διαφωνεί σε κάτι κι άλλο ψεύτικοι λογαριασμοί που δεν έχουν τι να κάνουν και βρίζουν».

Τα αρνητικά σχόλια:

ΜπάρκαΔείτε την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα στο TikTok:

@danaibarka__

Θεέ μου τι ζώ ;! Μήπως να έρχεστε εκει να τα λέμε να περνάει η ώρα;;✌️ —-(πίστευες οτι θα δείς τετοιο βιντεο σ’αυτον τον λογαριασμο;;;; ΟΥΤΕ ΕΓΩ ) #gym #gymtok #gymmotivation #routine #workout #today #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #funny #fypシ゚viral #fy #friday #pamedanai #viral #viralvideo #viraltiktok #workoutroutine #workoutmotivation #workoutchallenge #groundzerofitness

♬ πρωτότυπος ήχος – Danai Barka


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.