Τα ζώδια που παρότι γίνονται έξαλλα, βρίσκουν τρόπους να ελέγξουν την οργή τους

November 13, 2023


Σαφώς και εκνευρίζονται. Μπορεί να γίνουν τόσο έξαλλα που μέσα τους να «βράζουν». Να θέλουν να ισοπεδώσουν τους πάντες και τα πάντα γύρω τους. Ωστόσο ξέρουν πως αν αφήσουν τον εαυτό τους πραγματικά ελεύθερο, τότε θα κλάψουν μανούλες. Θα χάσουν το δίκιο τους, το πάνω χέρι στην υπόθεση, τον καβγά ή τη διαφωνία και φυσικά την ευκαιρία να πάρουν αυτό που θέλουν στο τέλος. Γι’ αυτό και έχουν φροντίσει …


Σαφώς και εκνευρίζονται. Μπορεί να γίνουν τόσο έξαλλα που μέσα τους να «βράζουν». Να θέλουν να ισοπεδώσουν τους πάντες και τα πάντα γύρω τους. Ωστόσο ξέρουν πως αν αφήσουν τον εαυτό τους πραγματικά ελεύθερο, τότε θα κλάψουν μανούλες. Θα χάσουν το δίκιο τους, το πάνω χέρι στην υπόθεση, τον καβγά ή τη διαφωνία και φυσικά την ευκαιρία να πάρουν αυτό που θέλουν στο τέλος. Γι’ αυτό και έχουν φροντίσει σε δύσκολες στιγμές, να βρίσκουν τρόπους να καλμάρουν την οργή και τον θυμό τους. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην ξεχνάς ότι ο Σκορπιός πέρα από τον Πλούτωνα, κυβερνάται και από τον Άρη. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι έχει τον θυμό, την οργή και τα ξεσπάσματα που έχει και ο Κριός. Και μάλιστα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, γιατί ο Άρης σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα μπορεί να τον μετατρέψει σε «φονική μηχανή». Ο Σκορπιός το ξέρει αυτό, γι’ αυτό και καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να μένει ψύχραιμος, να μην αντιδρά παρορμητικά και να μην αφήνει τον θυμό του να τον οδηγεί στο να κάνει λάθος κινήσεις. Ο Σκορπιός θα προτιμήσει να καταπιεί το θυμό του την δεδομένη στιγμή, αλλά να ξέρεις ότι δεν θα ξεχάσει τι έχει γίνει. Θα σε ισοπεδώσει εν καιρώ και θα στη φέρει από εκεί που δεν το περιμένεις. Θα σε χτυπήσει εκεί που πονάς περισσότερο και θα σε κάνει να εύχεσαι να μην τον είχες κοντράρει ποτέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει το απόλυτο poker face. Θυμώνει, βράζει από οργή, είναι έτοιμος να σε κατασπαράξει, αλλά δεν θα το δείξει ποτέ. Θα προτιμήσει να κρατήσει το παγωμένο ύφος και το βλέμμα που «σκοτώνει». Θα διατηρήσει την ψυχραιμία του, θα πάρει βαθιές ανάσες και θα καλμάρει τον θυμό του με σκεπτόμενος ότι αν αντιδράσει τώρα, θα χάσει το δίκιο του και το όποιο πλεονέκτημά του. Όπως και ο Σκορπιός, θα προτιμήσει να ενεργήσει με καθαρό μυαλό αργότερα και θα στη φέρει πολύ άσχημα. Δεν είναι κανένας αγαθιάρης που ξεχνά και συγχωρεί… Θα σε διαλύσει εν καιρώ.

Διάβασε επίσης:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.