Ισραήλ: Σοκαριστική ανακοίνωση της Χάποελ Τελ Αβίβ – «Δύο αθλητές της ακαδημίας μας σφαγιάστηκαν από τη Χαμάς»

October 11, 2023


Ισραήλ: Με ανακοίνωσή της η Χάποελ Τελ Αβίβ ενημέρωσε πως δύο παίκτες της και όλη η οικογένειά τους δολοφονήθηκαν από επίθεση της Χαμάς!Σε μία ανακοίνωση που «παγώνει» το αίμα προχώρησε η Χάποελ Τελ Αβίβ.Συγκεκριμένα η ομάδα από το Ισραήλ ενημέρωσε πως δύο νεαροί παίκτες της, αλλά και όλη η οικογένειά τους δολοφονήθηκαν άγρια από την Χαμάς το πρωί του Σαββάτου.Η Χάποελ Τελ Αβίβ ενημέρωσε πως δυο α…



Ισραήλ: Με ανακοίνωσή της η Χάποελ Τελ Αβίβ ενημέρωσε πως δύο παίκτες της και όλη η οικογένειά τους δολοφονήθηκαν από επίθεση της Χαμάς!

Σε μία ανακοίνωση που «παγώνει» το αίμα προχώρησε η Χάποελ Τελ Αβίβ.

Συγκεκριμένα η ομάδα από το Ισραήλ ενημέρωσε πως δύο νεαροί παίκτες της, αλλά και όλη η οικογένειά τους δολοφονήθηκαν άγρια από την Χαμάς το πρωί του Σαββάτου.

Αναλυτικά

Η Χάποελ Τελ Αβίβ ενημέρωσε πως δυο από τους νεαρούς αθλητές της ακαδημίας της δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους μαζί με τον πατέρα, τη μητέρα και την αδελφή τους κατά την επίθεση της Χαμάς!

Η ανακοίνωση της Χάποελ Τελ Αβίβ σόκαρε άπαντες, ενημερώνοντας πως δυο νεαροί αθλητές της σφαγιάστηκαν στο σπίτι τους μαζί με τον πατέρα τους, τη μητέρα τους και την αδελφή τους κατά την επίθεση της Χαμάς το πρωί του Σαββάτου!

«Ο σύλλογος μπάσκετ Χάποελ “Shlomo” Τελ Αβίβ ανακοινώνει με αφάνταστο πόνο τη δολοφονία δύο από τους παίκτες της ακαδημίας μας, τους Yiftah και Yonatan Kotz, κατοίκους του Kfar Gaza που δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους.

Η Yeftah και ο Yonatan σφαγιάστηκαν μαζί με τον πατέρα τους Aviv, τη μητέρα τους Livnat και την αδελφή τους Rotem στη βάναυση τρομοκρατική επίθεση το πρωί του Σαββάτου.

Στέλνουμε μια αγκαλιά στους συγγενείς, τους συμπαίκτες τους και την τάξη στο Οικοτροφείο Green Village.

Ας αναπαυθούν εν ειρήνη»

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ έχουν ενεργοποιήσει τη μεγαλύτερη επιχείρηση των τελευταίων ετών με την κωδική ονομασία «Σιδερένια Ξίφη» μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς. η Χάποελ θρηνεί για τους δυο νεαρούς αθλητές και την οικογένειά τους.

Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πάνω από 1.000 είναι οι Ισραηλινοί που έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.