Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Επιχειρηματίας και γιος γνωστού σεφ ο 29χρονος που σκοτώθηκe με μηχανή σε τροχαίο[Φωτογραφία]

October 11, 2023


Ο άτυχος οδηγός ήταν επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν τόσο στο νησί του Ιονίου όσο και στην Πάτρα.Το νήμα της ζωής του 29χρονου κόπηκε στην Κεφαλονιά πρόωρα και αναπάντεχα. Μέσα σε μια στιγμή. Σε τροχαίο δυστύχημα. Όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε.Όπως έγινε γνωστό, το θύμα ήταν γιος γνωστού σεφ, που πληροφορήθηκε την τραγική είδηση τηλεφωνικά και πλέον ανεβαίνει ένα Γολγοθά ανε…



To τροχαίο στην Κεφαλονιά στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο ακαριαία.

Ο άτυχος οδηγός ήταν επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν τόσο στο νησί του Ιονίου όσο και στην Πάτρα.

Το νήμα της ζωής του 29χρονου κόπηκε στην Κεφαλονιά πρόωρα και αναπάντεχα. Μέσα σε μια στιγμή. Σε τροχαίο δυστύχημα. Όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε.

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα ήταν γιος γνωστού σεφ, που πληροφορήθηκε την τραγική είδηση τηλεφωνικά και πλέον ανεβαίνει ένα Γολγοθά ανείπωτο.

Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη τόσο στο νησί που δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά, όσο και στον τόπο καταγωγής του, την Πάτρα. Ο άτυχος οδηγός ήταν γιος σεφ και τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στην Κεφαλονιά. Η έρευνα για το δυστύχημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πατρινός είναι ο 29χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κεφαλονιά. Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 29χρονου Αναστάση. Ο εκλιπών διατηρούσε κρεοπωλείο στην Πάτρα ενώ λειτουργούσε κρεοπωλείο στο Φισκάρδο.

σεφΤο θανατηφόρο τροχαίο έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 10 Οκτωβρίου, στην επαρχιακή οδό από Βαρύ προς Καρυά Ερρρίσου, στην Κεφαλονιά.

Ο άτυχος άντρας, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, η οποία εξετράπη της πορείας της και κατέπεσε σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης Κεφαλληνίας.

Πληροφορίες-Φωτογραφία: thebest.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.