Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: «Το παιδί έχει ανάγκη να…» – Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη “σπάει” τη σιωπή της για πρώτη φορά

September 19, 2023


Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μετά το διαζύγιο της άλλαξε σελίδα στη ζωή της και πιο ανανεωμένη από ποτέ κατάφερε να ανοίξει το μαγαζί των ονείρων της. Πρόκειται για ένα καφέ που έχει ξεχωρίσει, καθώς έχει τουαλέτα και για non binary.Η επιχειρηματίας λοιπόν, άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή Γειά σου (που έκανε πρεμιέρα) και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Όπως εξομολογήθηκε, ο γιος της είναι η με…



Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της, τόσο την επαγγελματικά όσο και την προσωπική.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μετά το διαζύγιο της άλλαξε σελίδα στη ζωή της και πιο ανανεωμένη από ποτέ κατάφερε να ανοίξει το μαγαζί των ονείρων της. Πρόκειται για ένα καφέ που έχει ξεχωρίσει, καθώς έχει τουαλέτα και για non binary.

Η επιχειρηματίας λοιπόν, άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή Γειά σου (που έκανε πρεμιέρα) και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Όπως εξομολογήθηκε, ο γιος της είναι η μεγαλύτερη και κύρια προτεραιότητα της.

Η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

«Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άγχος», ανέφερε αρχικά η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη.

Ενώ συνέχισε για το νέο της επαγγελματικό βήμα:

«Ο γιος μου, ο Μιχάλης, είναι 10 ετών. Όταν ο γιος μου έγινε 8 χρονών αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου χώρο εστίασης. Στο μαγαζί μου θα βρείτε μια non binary τουαλέτα. Κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθουν άνετα ούτε στην ανδρική, ούτε στη γυναικεία», είπε.

Σχετικά με το γιο της Μιχάλη Μπισμπίκη και την αγάπη που παίρνει από τους γονείς του, εξομολογήθηκε:

«Ο γιος μου είναι η λατρεία μου, έχει πάρα πολύ χιούμορ και είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.