Δεν πάμε καλά: 80χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα για δυο τενεκέδες λάδι

September 19, 2023


Επεισόδιο με 80χρονο να ανοίγει πυρ με καραμπίνα: Οι Αρχές ακινητοποίησαν μέσα σε λίγα λεπτά το αγροτικό του δράστη.Σοβαρό επεισόδιο που κατέληξε σε πυροβολισμούς, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9/23), μπροστά στον καταρράκτη της ιαματικής πηγής Θερμοπυλών έξω από τη Λαμία.Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, 80χρονος κάτοικος κοντινής Κοινότητας του Δήμου Καμένων Βούρλων, πυροβόλησε δύο φορές μ…



Επεισόδιο με 80χρονο να ανοίγει πυρ με καραμπίνα: Οι Αρχές ακινητοποίησαν μέσα σε λίγα λεπτά το αγροτικό του δράστη.

Σοβαρό επεισόδιο που κατέληξε σε πυροβολισμούς, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9/23), μπροστά στον καταρράκτη της ιαματικής πηγής Θερμοπυλών έξω από τη Λαμία.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, 80χρονος κάτοικος κοντινής Κοινότητας του Δήμου Καμένων Βούρλων, πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με Ρομά στην ανωτέρω περιοχή.

Λαμία καραμπίνα Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες είχαν οικονομικής φύσεως διαφορές, αφού ο 80χρονος είχε δώσει δύο τενεκέδες λάδι στο Ρομά τους οποίους ο τελευταίος δεν πλήρωσε.

Όταν τον ξαναείδε, ο ηλικιωμένος φέρεται να λογόφεραν και στην ένταση που δημιουργήθηκε πήρε από το αγροτικό του την καραμπίνα και πυροβόλησε σκάζοντας το ένα λάστιχο του φορτηγού του Ρομά.

Στο κέντρο της Αστυνομίας σήμανε συναγερμός και δόθηκε άμεσα εντολή να κινητοποιηθούν οι Σταθμοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας που έχουν έδρα δίπλα στις πηγές, οι οποίοι και ακινητοποίησαν μέσα σε λίγα λεπτά το αγροτικό του δράστη.

Συγχρόνως στο σημείο έσπευσαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Το όπλο κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.