Γιώργος Λιανός για Μάριο και Καρολίνα: Γινόταν αρκετές φορές αυτό – Πώς κατάφεραν κι έφτασαν μέχρι εκεί (video)

September 8, 2023


Μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Sfera 102.2 ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor.Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, η παραγωγή ήξερε ότι οι δύο παίκτες είχαν συναντηθεί αρκετές φορές.«Είχαμε πληροφορίες ότι γινόταν αρκετές φορές αυτό, απλά έτυχε να το έχουμε και σε κάμερα. Οπότε, έπρεπε με κάποιο τρόπο να τους πούμε “μαζευτείτε από τη …



Μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Sfera 102.2 ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, η παραγωγή ήξερε ότι οι δύο παίκτες είχαν συναντηθεί αρκετές φορές.

«Είχαμε πληροφορίες ότι γινόταν αρκετές φορές αυτό, απλά έτυχε να το έχουμε και σε κάμερα. Οπότε, έπρεπε με κάποιο τρόπο να τους πούμε “μαζευτείτε από τη ζούγκλα, μην έχουμε τίποτα άλλο”. Το σημείο εκεί που πήγαιναν είναι πολύ πυκνό, δηλαδή πώς κατάφεραν κι έφτασαν μέχρι εκεί…

Αυτή είναι μια παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου Survivor, που είχε γίνει πριν δύο χρόνια. Πώς τη βρήκαν εκεί; Πώς χώθηκαν εκεί μέσα στα αγκάθια; Ήταν πολύ άβολο για όλους μας», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το σχετικό video εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.