Έπαθαν πλάκα! -Αμερικανοί παρουσιαστές περιγράφουν τι συνέβη όταν έπεσαν τυχαία σε παραλία γuμvιστών στην Ελλάδα

September 8, 2023


Διακοπές στην Ελλάδα έκαναν πριν από λίγες ημέρες οι Αμερικανοί παρουσιαστές Κέλι Ρίπα και Μαρκ Κονσουέλος, οι οποίοι περιέγραψαν τη στιγμή που πήγαν τυχαία σε παραλία γuμνιστών.Κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου της εκπομπής του «Live with Kelly and Mark», το παντρεμένο ζευγάρι παρουσιαστών μίλησε για τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές από τις διακοπές τους στην Ελλάδα, οι οποίες ήταν ένα είδο…


Διακοπές στην Ελλάδα έκαναν πριν από λίγες ημέρες οι Αμερικανοί παρουσιαστές Κέλι Ρίπα και Μαρκ Κονσουέλος, οι οποίοι περιέγραψαν τη στιγμή που πήγαν τυχαία σε παραλία γuμνιστών.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου της εκπομπής του «Live with Kelly and Mark», το παντρεμένο ζευγάρι παρουσιαστών μίλησε για τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές από τις διακοπές τους στην Ελλάδα, οι οποίες ήταν ένα είδος καθυστερημένου δώρου γενεθλίων και αποφοίτησης για την κόρη τους Λόλα.

Το ζευγάρι έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν πως προτιμά να αποφεύγει τα μεγάλα πλήθη όταν κάνει διακοπές, επιλέγοντας αντ’ αυτού να περνάει τον χρόνο του στην ύπαιθρο, κάνοντας πράγματα όπως πεζοπορία.

Όταν βρέθηκαν τυχαία σε παραλία γuμνιστών -Τι τους έκανε εντύπωση

Αφού λοιπόν η παρουσιάστρια Κέλι Ρίπα αναφέρθηκε στις εξορμήσεις τους στις διακοπές τους στην Ελλάδα, θέλησε να αναφερθεί στο «καλύτερο μέρος της πεζοπορίας», το οποίο έτυχε να είναι μια παραλία γεμάτη γuμνιστές.

Διακοπές

«Ο Μαρκ κι εγώ πήγαμε σε μια άλλη πεζοπορία σε αυτό το νησί και πέσαμε τυχαία πάνω σε μια παραλία γuμνιστών» είπε η 53χρονη παρουσιάστρια, προσθέτοντας: «Και δεν εννοώ μια παραλία με γuμνόστηθες, εννοώ εντελώς γuμνούς. Και είναι πάντα άντρες και είναι πάντα οι… λάθος άνδρες».

Τον λόγο πήρε τότε ο συμπαρουσιαστής της και σύζυγός της Μαρκ Κονσουέλος, ο οποίος περιέγραψε πως του έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση όταν είδε έναν τύπο «να κάνει κυριολεκτικά γuμνός μια τηλεδιάσκεψη», ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως αυτό που παρατήρησε ήταν ότι όλοι οι γuμνιστές στη συγκεκριμένη παραλία έκαναν ηλιοθεραπεία και έπαιζαν στην άμμο χωρίς να φορούν αντηλιακό. Τότε έσπευσε η σύζυγός του να προσθέσει: «Πολλά καμένα λουκάνικα και φασόλια».

Η παρ’ ολίγον συνάντηση με γνωστό τους

Ακολούθως, το ζευγάρι περιέγραψε πως απέφυγε μια δυνητικά ενοχλητική στιγμή σε εκείνη την παραλία γuμνιστών, όταν ο Μαρκ Κονσουέλος γύρισε προς τη σύζυγό του και της είπε ότι νόμιζε πως αναγνώρισε έναν από τους γuμνιστές.

Αμερικανοί

«Ο Μαρκ νόμιζε ότι είδε στην παραλία κάποιον που γνώριζε. Μου λέει “έι, νομίζω ότι είδα τον τάδε”, ζητώντας μου να του το επιβεβαιώσω. Αλλά εγώ του απάντησα: “Δεν γυρίζω να κοιτάξω”».

Το διάσημο ζευγάρι μοιράστηκε μερικά αποσπάσματα σε ένα βίντεο από τις διακοπές τους στην Ελλάδα, με στιγμιότυπα από τα κρυστάλλινα νερά, το βραχώδες τοπίο, αλλά και τα απομονωμένα σημεία που επισκέφθηκαν, χωρίς να προσδιορίζουν όμως τον προορισμό τους.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.