Φοίβος Παπαδάκης: Η δημόσια συγγνώμη στην Κάτια Νικολαΐδου – «Μετέφερα μία πληροφορία που δεν ισχύει»

August 19, 2023


Ο Φοίβος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Yes σήμερα (16/08), θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια γύρω από μία λανθασμένη πληροφορία που μετέδωσε ο ίδιος στον αέρα την προηγούμενη Παρασκευή.Ειδικότερα, η πληροφορία αφορούσε στην είδηση του πνιγμού του 11χρονου γιου του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη στους Φούρνους της Ικαρίας.«Στην εκπομπή της Παρασκευής 11/8 μετέφερα μία λάθος πληροφορία, ότι …


Ο Φοίβος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Yes σήμερα (16/08), θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια γύρω από μία λανθασμένη πληροφορία που μετέδωσε ο ίδιος στον αέρα την προηγούμενη Παρασκευή.

Ειδικότερα, η πληροφορία αφορούσε στην είδηση του πνιγμού του 11χρονου γιου του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη στους Φούρνους της Ικαρίας.

«Στην εκπομπή της Παρασκευής 11/8 μετέφερα μία λάθος πληροφορία, ότι η μητέρα του 11χρονου παιδιού που πνίγηκε στους Φούρνους είναι η Κάτια Νικολαΐδου. Μία πληροφορία που σαφώς δεν ισχύει», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Θα ήθελα προσωπικά εγώ και εκ μέρους της εκπομπής να ζητήσω συγγνώμη από την κυρία Νικολαΐδου και από την οικογένεια του άτυχου 11χρονου. Εννοείται ότι στις δύσκολες αυτές στιγμές είμαστε μαζί τους.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια για άλλη μια φορά», πρόσθεσε αμέσως μετά ο δημοσιογράφος, κλείνοντας το θέμα.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.