Στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το «τελευταίο αντίο» στον Αντώνη Χρυσουλάκη[Φωτογραφίες]

August 19, 2023


Σε κλίμα βαθιάς οδύνης γονείς, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Αυγούστου.Αμέσως μετά το τρισάγιο που έλαβε χώρα, ακούστηκε το τραγούδι «Ήλιος Θεός» του Βασίλη Σκουλά. Ο πόνος και τα δάκρυα των παρευρισκομένων συνοδεύονταν με ένα «μεγάλο γιατί;». Κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τη…



Στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το «τελευταίο αντίο» στον Αντώνη Χρυσουλάκη

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης γονείς, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Αυγούστου.

Αντώνης Χρυσουλάκης
Αντώνης Χρυσουλάκης

Αμέσως μετά το τρισάγιο που έλαβε χώρα, ακούστηκε το τραγούδι «Ήλιος Θεός» του Βασίλη Σκουλά. Ο πόνος και τα δάκρυα των παρευρισκομένων συνοδεύονταν με ένα «μεγάλο γιατί;». Κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη απώλεια.

ΧρυσουλάκηΧρυσουλάκη

Η διοίκηση του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους γονείς και στους συγγενείς του Αντώνη Χρυσουλάκη.

Ο δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών» έχασε τη ζωή του τις προηγούμενες ημέρες, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο διαμέρισμα που έμενε στην πλατεία Αττικής.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.