Απίστευτο! Έλληνας εργοδότης έριχνε τους εργαζόμενούς του για κάμψεις και στα στελέχη έδινε στρατιωτικούς τίτλους (video)

August 10, 2023


Εργοδότης έριχνε τους υπαλλήλους του για κάμψεις…Ένα απίστευτο περιστατικό σε εργασιακό χώρο αποκαλύπτει στην εκπομπή Live News ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο εργοδότης φέρεται να επέβαλε πειθαρχία λόχου και στρατιωτικούς βαθμούςπρος τους εργαζομένους του σε ελληνική εταιρεία.Συγκεκριμένα ο εν λόγω επιχειρηματίας – ιδιοκ…



Εργοδότης έριχνε τους υπαλλήλους του για κάμψεις…

Ένα απίστευτο περιστατικό σε εργασιακό χώρο αποκαλύπτει στην εκπομπή Live News ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο εργοδότης φέρεται να επέβαλε πειθαρχία λόχου και στρατιωτικούς βαθμούςπρος τους εργαζομένους του σε ελληνική εταιρεία.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης εταιρείας τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα έδινε στα ανώτερα στελέχη της εταιρείας στρατιωτικούς βαθμούς όπως επιλοχίας, λοχαγός, ταξίαρχος κ.ά.

Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες η πρακτική του εργοδότη δεν σταμάταγε στην επιβολή βαθμών αλλά και στην απαίτησή του όλοι οι εργαζόμενοι να κάνουν push ups.

Πτυχία για αθλήματα

Όπως όλα δείχνουν οι πρακτικές του επιχειρηματία δεν είχαν «ταβάνι» καθώς είχε προσλάβει και personal trainer για να γuμνάζει τους εργαζομένους του και να τους εκδίδει και πτυχία για διάφορα αθλήματα.

Μετά από όλα αυτά, όπως είναι φυσικό πολλοί εργαζόμενοι αποχώρησαν από την εταιρεία, ενώ υπήρξαν πολλοί που προσπάθησαν να νουθετήσουν τον επιχειρηματία, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ του MEGA εδώ.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.