Νεαροί στον «αέρα» του Mega: «Χαιρετίσματα στον κύριο Βαγγέλη, μόνο ΠΑΟΚ»

August 10, 2023


Στα ΚΤΕΛ της Πάτρας νεαροί πλησίασαν την κάμερα του Mega και έδωσαν χαιρετίσματα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, φωνάζοντας «Μόνο ΠΑΟΚ» – Ο Νίκος Ευαγγελάτος χαμογέλασε με το συμβάν…Το αδιαχώρητο έχει σημειωθεί σε όλους τους σταθμούς ΚΤΕΛ της χώρας, καθώς εκατοντάδες πολίτες εγκαταλείπουν τις πόλεις που μένουν για τα πατρικά τους λόγω τριημέρου. Η κάμερα του Mega βρέθηκε στην Πάτρα, όπου η δημοσιογράφος Ελ…



Στα ΚΤΕΛ της Πάτρας νεαροί πλησίασαν την κάμερα του Mega και έδωσαν χαιρετίσματα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, φωνάζοντας «Μόνο ΠΑΟΚ» – Ο Νίκος Ευαγγελάτος χαμογέλασε με το συμβάν…

Το αδιαχώρητο έχει σημειωθεί σε όλους τους σταθμούς ΚΤΕΛ της χώρας, καθώς εκατοντάδες πολίτες εγκαταλείπουν τις πόλεις που μένουν για τα πατρικά τους λόγω τριημέρου. Η κάμερα του Mega βρέθηκε στην Πάτρα, όπου η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου πλησίασε κάποιους νέους που της έκαναν νόημα λέγοντας «περιμένουμε τόση ώρα να μας δείξετε». Ακολουθεί ο επικός διάλογος και τα χαιρετίσματα στον ιδιοκτήτη του Mega, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά ο διάλογος

Νεαροί: Περιμένουμε τόση ώρα να μας δείξετε

Δημοσιογράφος: Είμαστε live

Νεαροί: Α είμαστε live; Χαιρετίσματα στον κύριο Βαγγέλη! Μόνο ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος χαμογέλασε, τους ευχήθηκε καλό τριήμερο και ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως η πόλη της Πάτρας «βουλιάζει» για το καρναβάλι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.