Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018: Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν στην Έκθεση στα ΕΠΑΛ!

June 7, 2018



Σε ένα κείμενο του Κωστή Παπαγιώργη για τα απορρίμματα κλήθηκαν να εξεταστούν στο μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας, με το οποίο έγινε η πρεμιέρα των Πανελλαδικών, οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων.Π…



Σε ένα κείμενο του Κωστή Παπαγιώργη για τα απορρίμματα κλήθηκαν να εξεταστούν στο μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας, με το οποίο έγινε η πρεμιέρα των Πανελλαδικών, οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων.

Πρόκειται για απόσπασμα από το βιβλίο “Υπεραστικά» από το 2014. Διαβάστε παρακάτω…

Στο μάθημα των Νέων Ελληνικών οι υποψήφιοι από τα Επαγγελματικά Λύκεια κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε κείμενο του καθηγητή Πανεπιστημίου Yuval Noah Harari. Ο τίτλος του κειμένου ήταν «Το ζώο που έγινε Θεός» και είναι ο επίλογος του βιβλίου Sapiens: Μια σύντομη ιστορία του Ανθρώπου.

Δείτε τα θέματα της Ελληνικής Γλώσσας για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Δείτε τα θέματα των Νέων Ελληνικών για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.