Survivor – Διαρροή: Ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

June 7, 2018



Οι Διάσημοι μετά από 2 εβδομάδες σερί έχασαν την ασυλία από τους Μαχητές. Αυτό αυτόματα τους αναγκάζει να βγάλουν στον τάκο 3 παίκτες τους! Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Μελίν…



Οι Διάσημοι μετά από 2 εβδομάδες σερί έχασαν την ασυλία από τους Μαχητές.

Αυτό αυτόματα τους αναγκάζει να βγάλουν στον τάκο 3 παίκτες τους! Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Μελίνα Μεταξά και η Βιργινία Δικαιούλια. Διαβάστε παρακάτω…

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτός είναι ο αγαπημένος της Εύης Σαλταφερίδου! Ο χωρισμός πριν το Survivor και η επανασύνδεση!

Ένας όμως… δεν θα τα καταφέρει!

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η ψηφοφορία εξελισσόταν σε θρίλερ κάθε λεπτό αφού δεν υπήρξε καμία στιγμή ένα ξεκάθαρο φαβορί με τις περισσότερες θετικές.

Τα πρώτα λεπτά αναδείχθηκε φαβορί η Μελίνα, οι οποία συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, ωστόσο… αυτό στην πορεία άλλαξε καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας πέρασε μπροστά και η Βιργινία και ο Μιχάλης με τις θέσεις να αλλάζουν συνεχώς.

Για να καταλάβετε, η διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο στις ψήφους είναι μόλις 2.6%. Και πάμε στο θέμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr, είχαμε ανατροπή αφού πρώτος με αυτή την ελάχιστη διαφορά τερμάτισε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Επομένως, η αποχώρηση για άλλη μια φορά θα γίνει γυναικεία υπόθεση με την Βιργινία Δικαιούλια και την Μελίνα Μεταξά να κονταροχτυπιούνται για την παραμονή τους στο Survivor. Ωστόσο, ακόμη δεν θέλουμε να σας αποκαλύψουμε κάτι γιατί κρατάμε επιφυλάξεις για ανατροπές. Μόλις μας επιβεβαιώσουν το όνομα θα σας το αποκαλύψουμε αμέσως στο Youweekly.gr.

Το σίγουρο είναι… πως η αποχώρηση έχει αέρα γυναικείο!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.