«Στην σύντροφο μου την έπεσα χοντρά… Σαλονικιώτικα.»! Αδιανόητη δήλωση από γνωστό Έλληνα!

June 5, 2018



Η κάμερα της εκπομπής στη “Φωλιά των Κου Κου”, συνάντησε τον γνωστό Έλληνα και μεταξύ των άλλων μίλησε και για την σχέση του με την δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ.Ο ίδιος, αποκάλυψε πως γνώρισε την σύντροφό το…



Η κάμερα της εκπομπής στη “Φωλιά των Κου Κου”, συνάντησε τον γνωστό Έλληνα και μεταξύ των άλλων μίλησε και για την σχέση του με την δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος, αποκάλυψε πως γνώρισε την σύντροφό του Θάλεια Γιαννακοπούλου- αλλά μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το αστείο περιστατικό που του έτυχε όταν γνώρισε την γιαγιά της! Διαβάστε παρακάτω…

Ο λόγος για τον Δημήτρης Κοκονίδης- τον νράμερ του συγκροτήματος Onirama, που είπεμεταξύ των άλλων στην Φωτεινή Ψυχίδου:

«Στην σύντροφο μου την έπεσα χοντρά. Σαλονικιώτικα. Στο μαγαζί που δούλευα ήρθε. Κατευθείαν. Στο δευτερόλεπτο.

Μετά από δύο λεπτά ήμασταν αγκαλίτσα. Όταν με γνώρισε η μητέρα της, έπαθε ζημιά. Είναι και γιατρός η γυναίκα και σου λέει “τι ειν’ τούτο;”. Την γιαγιά της κέρδισα. Μια φορά άρχισα να διπλώνω τα ρούχα και λέει η γιαγιά της “Καλέ τι κάνει αυτός; ξέρεις να διπλώνεις ρούχα;”.

Κι εγώ για τη Θάλεια δεν ήξερα ούτε τις σπουδές τις, ούτε τι έχει κάνει, την ήξερα σαν μοντέλο και μου βγήκε άλλο πράγμα τελείως».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.