Συγκλονισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου! Η “μάχη” γνωστού δημοσιογράφου με τον καρκίνο που δεν μπορούσε να πιστέψει!

June 5, 2018



Στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου ,μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γνωστός δημοσιογράφος, αφού με ανάρτηση του στα social media μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετ…


Στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου ,μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γνωστός δημοσιογράφος, αφού με ανάρτηση του στα social media μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Η παρουσιάστρια, μίλησε για το Γιώργο Βότσκαρη και για την “μάχη” που δίνει ο δημοσιογράφος με τον καρκίνο- ενώ δεν έκρυψε το γεγονός ότι σοκαρίστηκε από την είδηση αυτή. Διαβάστε παρακάτω…

Η Τατιάνα Στεφανίδου, είπε χαρακτηριστικά:

«Μίλαγα με έναν συνάδερφο, δημοσιογράφο χθες, τον Γιώργο τον Βότσκαρη και το λέω γιατί το έχει αναρτήσει μόνος του στο facebook, γιατί είναι και ένα εξαίρετο παιδί, τον ξέρω χρόνια, όταν το έμαθα, τρελάθηκα.

Έκανε λέει μια ανάρτηση στην οποία έλεγε ότι έχει καρκίνο και ότι δεν θα ζήσει πολύ, παναγία μου, έπαθα σοκ. Πράγματι, το τι και πώς δε θέλω να σας το αναλύσω. Εκεί σκέφτεσαι, μα πόσο μικρή είναι η ζωή;»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.