Πανικός στο Power of Love: «Είναι γκ3ι ο…» Αποκάλυψη-β0μβα Παίκτριας για τον σύντροφο της.

June 2, 2018



Π ανικός στο Power of Love: «Είναι γκ3ι ο…» Αποκάλυψη-β0μβα Παίκτριας για τον σύντροφο της.Μια δήλωση-φωτιά που αποκαλύπτει το μεγάλο ψέμα Power of Love…Γιατί τελικά, αν σε θέλει η τύχη… κάποια πράγμα…



Π ανικός στο Power of Love: «Είναι γκ3ι ο…» Αποκάλυψη-β0μβα Παίκτριας για τον σύντροφο της.

Μια δήλωση-φωτιά που αποκαλύπτει το μεγάλο ψέμα Power of Love…

Γιατί τελικά, αν σε θέλει η τύχη… κάποια πράγματα θα τα φέρει κοντά σου, όπως ακριβώς συνέβη και σε εμένα τις προάλλες, που δίπλα μου σε γνωστή καφετέρια κάθισε παίκτρια του Power of Love….

Δεν θέλησα να σας γράψω αμέσως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, για να μην

«καρφώσω» αμέσως το συγκεκριμένο κορίτσι ή συνδυάσετε κάποια ανάρτηση , άλλης κοπέλας -ενδεχομένως από έξοδο της- με το περιστατικό που θα σας γράψω αμέσως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Οι Τοξότες “Tρελαίνονται” για τις Σκορπίνες & οι Παρθένοι για τους Ζυγούς! Πες μου το Zώδιό σου να σου πω ΠΟΙΟΣ σε γουστάρει?

Είμαι λοιπόν, όπως είπαμε, σε καφετέρια και απολαμβάνω τον καφέ μου μαζί με μία συνάδερφο. Δίπλα μου, μία παίκτρια του Power of Love μαζί με 3 φίλες της.

Ξαφνικά, πλησιάζει την παίκτρια ένας γνωστός της, δεν ήταν θαυμαστής,



γιατί μοιραζόντουσαν τα νέα τους και αρχίζει να την ρωτάει πως τα πάει μέσα στο παιχνίδι της αγάπης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Θρήνος στο Kαλλιτεχνικό χώρο!! Eσβησε Ξαφνικά Γνωστή πρωταγωνίστρια από το «Ρετιρέ»

Και ενώ συζητάνε, έρχεται η ερώτηση φωτιά και η απάντηση… β0μβα!

«Πως τα πας με τον….», την ρωτάει ο γνωστός της με εκείνη να απαντάει με πολύ φυσικότητα: «Καλέ είναι γκ3ι! Πίστεψες ότι είμαστε μαζί;», γελώντας χαριτωμένα, ενώ εγώ έχω μείνει κάγκελο δίπλα.



Φυσικά, γνωρίζω τα ζευγάρια που δεν είναι αληθινά μέσα στο σπίτι της «αγάπης» και όλη αυτή η εικόνα εξυπηρετεί κάποιους συγκεκριμένους σκοπούς, όπως διαφημίσεις, followers, την παραμονή τους στο σπίτι… όμως για το συγκεκριμένο ζευγάρι, δεν το είχα ψάξει είναι η αλήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Power 0f Love: Διέρρευσαν οι Φωτό που ΕΤΡΕΜΕ η Κυριακή Τσανικίδη! Σε κατάσταση σ0κ η παίκτρια

Ο διάλογος αυτός που διαβάζετε δεν παίρνει καμία διάψευση, καθώς δεν μου τον μετέφεραν, αλλά τον άκουσα η ίδια. Πόσο «αγάπη» σε αυτό το σπίτι πια; πηγή

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.