Power 0f Love: Διέρρευσε ΝΕΑ Φωτό που ΕΤΡΕΜΕ η Άννα!! Σε κατάσταση σ0κ η παίκτρια

June 2, 2018



P ower 0f Love: Διέρρευσε ΝΕΑ Φωτό που ΕΤΡΕΜΕ η Άννα!! Σε κατάσταση σ0κ η παίκτριαΔεν το περίμενε αυτό η μελαχρινή παίκτρια του Power 0f Love.Είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Power of Love….



P ower 0f Love: Διέρρευσε ΝΕΑ Φωτό που ΕΤΡΕΜΕ η Άννα!! Σε κατάσταση σ0κ η παίκτρια

Δεν το περίμενε αυτό η μελαχρινή παίκτρια του Power 0f Love.

Είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Power of Love. Έχει γίνει επίσης, πρώτο θέμα στο Twitter, καθώς οι χρήστες λατρεύουν να τη μισούν και όπως θα δείτε πιο κάτω, βγήκαν νέα στοιχεία της στη δημοσιότητα…

Η Άννα Λορένη είναι το τελευταίο αγαπημένο «θύμα» των χρηστών του Twitter

όσον αφορά τη δήλωση που συνεχίζει να κάνει για την ηλικία της, αφού επιμένει πως είναι μόλις 30 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Zώδια Σήμερα- Tι λένε τα Ζώδια για σήμερα Σάββατο 2 / 6

Η μελαχρινή πρώην τραγουδίστρια, μετά την αποχώρηση της 19χρονης, έχει γίνει ουκ ολίγες φορές στόχος των «τουιτεράδων» του ελληνικού Twitter.

«Πάρτυ» με νέα φωτογραφία της αμακιγιάριστης Άννας

Συγκεκριμένα, κάποιοι από αυτούς σχολιάζουν απλά και καυστικά την ηλικίας της και άλλους ακόμα και να δηλώνουν πρώην συμμαθητές της άρα και γνώστες της πραγματικής της ηλικίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΕΚΤΑΚΤΟ Power of Love Spoiler: Αυτό ΔΕΝ το Περίμενε κανείς!! Εκτός Παιχνιδιού η…

Σε μία τέτοια ατμόσφαιρα η εμφάνιση κάποιας φωτογραφίας της Άννα χωρίς το πλήρες,

πολλών στρώσεων και επιπέδων, μακιγιάζ της είναι βούτυρο στο ψωμί όσων περίμεναν να ξανασατιρίσουν την παίκτρια.



Μάλιστα, έβαλε μέχρι και τον αγαπημένο της Παναγιώτη να πάρει πάνω του όλο το θέμα και να πει ότι «φταίω εγώ που έχω baby face και μικροδείχνω. Είμαι 29 και μοιάζω 25 γι’ αυτό φαίνεται μεγαλύτερή μου η Άννα.»

Η ίδια η Άννα μάλιστα συμπλήρωσε ότι όταν είναι άβαφτες οι κοπέλες του σπιτιού και χωρίς τις τουαλέτες του Gala μοιάζουν όλες με κοριτσάκια.

Στην παρακάτω φωτογραφία που δεν είναι δίπλα της ο Παναγιώτης, ούτε έχει τα ρούχα και το μακιγιάζ του Gala, η Άννα είχε την ευκαιρία να αποδείξει ότι μοιάζει με κοριτσάκι. Δυστυχώς όμως…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Τώρα Διαρροή-β0μβα για Survivor: Πάγωσαν ΟΛΟΙ οι παίκτες!! Νέα οικειοθελής Αποχώρηση από το ριάλιτι

Και αυτό δεν μπορούσε παρά να το εκμεταλλευτούν οι χρήστες του Twitter με μοναδικά σχόλια…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.