Η Επιστήμη Μίλησε: ΑΥΤΟ είναι το Ιδανικό Σώμα μιας Γυναίκας! Δείτε Ολόκληρη την Φωτογραφία και Πείτε μας αν Συμφωνείτε!

June 2, 2018



Να σας συστήσουμε την Kelly Brook, μοντέλο, ηθοποιός και παράληλα… το τέλειο κορμί! Ναι, καλά ακούσατε! Σύμφωνα με μία έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, αυτή η νεαρή κοπέλα έχει το…



Να σας συστήσουμε την Kelly Brook, μοντέλο, ηθοποιός και παράληλα… το τέλειο κορμί! Ναι, καλά ακούσατε! Σύμφωνα με μία έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, αυτή η νεαρή κοπέλα έχει το τέλειο σώμα.

Η έρευνα έλαβε υπόψη της χαρακτηριστικά όπως το ύψος, το βάρος, το μήκος των μαλιών και το σχήμα του προσώπου. Αποδείχθηκε πως το σώμα που κάνει τις περισσότερες γυναίκες να λένε: «θα ήθελα να χάσω μερικά κιλά«, είναι το ιδανικό σώμα που κάνει τις γυναίκες να λάμπουν από υγεία και ομορφιά και συνάμα είναι ελκυστικό για τους άντρες. Οι επιστήμονες είπαν: «Αυτή η γυναίκα είναι απόλυτα φυσική και επιστημονικά τέλεια.»

Σας προτείνουμε να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες αυτής της γοητευτικής κοπέλας και να αποφασίσετε αν συμφωνείτε ή όχι με την έρευνα.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

© THUNDER / EAST NEWS

© SplashNews / EAST NEWS

© MAVRIXONLINE.COM / EAST NEWS

© Kelly Brook / Facebook

© 087852 DJ / TPC / EAST NEWS

© Domine Jerome / ABACA/EAST NEWS

© Evan Agostini / Invision / AP / Fotolink

© 063462 DJ / Target Press/EAST NEWS

Bright Side

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.