Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη Λέρο: «Έβαζαν το μικρό παιδί να βλέπει τι κάνει ο πατέρας στα άλλα»

June 2, 2018



Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για το μαρτύριο που βίωναν τα τέσσερα παιδιά στη Λέρο.
Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο οποίος είναι τώρα 27 ετών δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε»: «…



Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για το μαρτύριο που βίωναν τα τέσσερα παιδιά στη Λέρο.

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο οποίος είναι τώρα 27 ετών δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε»: «Όταν ήμουν μικρότερος, τού (του αδελφού με νοητική υστέρηση) έκανε χειρονομίες για πλάκα και απ’ ό,τι είπε το παιδί, το κακοποιούσε σeξουαλικά… Μεγαλώνοντας και βλέποντας κατάλαβα ότι ήταν λάθος».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό η θεία των παιδιών, όλα τα παιδιά έχουν φάει πολύ ξύλο.  «Τα χτυπούσε πολύ τα παιδιά. Όλα έχουν κακοποιηθεί. Έτρεχαν στο σπίτι και ζητούσαν βοήθεια και τα βοηθούσαμε πάντα. Για το κορίτσι που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την τελευταία του κακοποίηση, η ίδια είπε “δεν θέλω να είμαι στο σπίτι με τον μπαμπά μου, γιατί έχω αηδιάσει… Έβαλαν το παιδί να βλέπει πράξεις που κάνουν ο πατέρας και η μάνα».

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Σύμφωνα πάντως με τον μεγάλο γιο της οικογένειας, όταν ο ίδιος έφτανε στο νοσοκομείο χτυπημένος από τον ίδιο του τον πατέρα, ποτέ δεν έκρυψε την αλήθεια από γιατρούς και νοσηλευτές. Κανείς όμως από αυτούς, δεν είχε καταγγείλει την υπόθεση στις αρχές.

«Δε θα ξεχάσω στην τρίτη γuμνασίου που ήρθε να με πάρει από σχολικό πάρτι και ήρθε και με τραβούσε και με χτυπούσε μπροστά στους συμμαθητές μου. Μια άλλη φορά με είχε χτυπήσει με φτυάρι… Όταν γύριζε από τη δουλειά ήταν νευριασμένος, δε μας άφηνε να βγούμε έξω, φώναζε, μας χτυπούσε… Πριν από ένα χρόνο μου έσκισε το μάτι και τη μύτη και νοσηλεύτηκα και έκανα ράμματα… Εμένα και τον αδερφό μου τον δεύτερο, μας έχει στείλει στο νοσοκομείο από το ξύλο. Λέγαμε στο νοσοκομείο ότι μας χτύπησε ο πατέρας μας» .

athensvoice.gr



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.