Power of Love: Άγριος καβγάς Σωκράτη – Κυριακής! Αποχώρησε η παίκτρια από το σπίτι! (Βίντεο)

June 1, 2018



Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Σωκράτη και την Κυριακή στο Power of Love και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου!Ενώ το ζευγάρι μιλούσε στον καναπέ, ο Σωκράτης της είπε μια ατάκα κόλαφο και της έριξε …



Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Σωκράτη και την Κυριακή στο Power of Love και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου!

Ενώ το ζευγάρι μιλούσε στον καναπέ, ο Σωκράτης της είπε μια ατάκα κόλαφο και της έριξε το ηθικό! Διαβάστε παρακάτω…

«Έρχομαι μέσα στην τρελή χαρά και μου αρχίζεις δεν έχω όρεξη σήμερα και έτσι και αλλιώς και θέλω θετική ενέργεια μέσα στη ζωή μου, λες και φταίω εγώ να πούμε!» είπε όλο νεύρα!

Η Κυριακή προσπάθησε να τον ηρεμήσει αλλά ο Σωκράτης συνέχισε: «Και δεν ξύπνησα καλά και δεν κοιμήθηκα καλά και θα την πληρώσω εγώ την νύφη τώρα…»! Στην συνέχεια η Κυριακή δεν άντεξε και έφυγε! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.