Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος εποχής! Αποκλειστικό ρεπορτάζ…

May 22, 2019


Τέλος εποχής για τον Σάκη Τανιμανίδη σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Τι συνέβη;Μέσα από το Vanda’s blog θα σας ανακοινώσω πολλά σήμερα για το μέλλον του παρουσιαστή του Survivor….



Τέλος εποχής για τον Σάκη Τανιμανίδη σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Τι συνέβη;

Μέσα από το Vanda’s blog θα σας ανακοινώσω πολλά σήμερα για το μέλλον του παρουσιαστή του Survivor

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες μου, η πόρτα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ κλείνει οριστικά για τον Σάκη!

Ναι, κι όμως! Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε φέτος το παιχνίδι δυσαρέστησαν αρκετά τους ιθύνοντες του καναλιού και τον Ατζούν που είδε το τηλεοπτικό του “παιδί” να καταστρέφεται και μετά από μια συζήτηση κατέληξαν στο γεγονός πως είναι η τελευταία χρονιά του παιχνιδιού!

Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος εποχής! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Οι πρώτες πληροφορίες που έχω μέσα από το κανάλι αναφέρουν πως ο Ατζούν δέχτηκε το οριστικό κόψιμο του παιχνιδιού του αφού ξέρει και ο ίδιος πως δεν απέδωσε όπως έπρεπε φέτος και τα έσοδα ήταν χαμηλά! Ούτε κι εκείνον τον συμφέρει άλλωστε να χρηματοδοτεί ένα ριάλιτι που δεν του προσφέρει λεφτά…

Οπότε, συμπέρασμα αυτού;

Τέλος εποχής για τον Σάκη Τανιμανίδη!

Από το Survivor τον αγάπησε ο κόσμος και τώρα… τέλος…

Δεν θα μείνει βέβαια ανεκμετάλλευτος από τον σταθμό αφού, οι αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως ετοιμάζει μια ταξιδιωτική εκπομπή και ενδέχεται να υπάρχει στο πλευρό του η Χριστίνα Μπόμπα!

Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος εποχής! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Τίποτα βέβαια δεν είναι σίγουρο… Εκτός από το ότι για ότι προκύψει θα σας ενημερώσω εγώ, πρώτη, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda’s blog!

Survivor – αποκλειστικό: Αλλάζει ώρα προβολής εκτάκτως λίγο πριν το τέλος!

Αλλάζει ώρα προβολής εκτάκτως το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr!

Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα στο Vanda’s blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η ώρα προβολής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ θα αλλάξει εκτάκτως την Κυριακής στις 16/5 λόγω εκλογών!

Το παιχνίδι θα προβληθεί το μεσημέρι στις 15:00 μέσα από τη συχνότητα του Φαλήρου! Συγκεκριμένα για την Κυριακή το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ θα έχει από το πρωί έως και το βράδυ εκπομπές για τις Ευροεκλογικές Δημοτικές και Περιφερειακές εκπομπές με ένα διάλειμμα στις 14:00 για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και στις 15:00 – 17:50 για το Survivor!

Όλη αυτή την εβδομάδα θα προβάλλεται κανονικά αλλά και το Σάββατο!

Survivor: Εφιάλτης με τον τελικό! Η αλλαγή στο χρηματικό έπαθλο και η μεγάλη απόφαση της παραγωγής

Ένας εφιάλτης επικρατεί με τον τελικό του Survivor! Ποια είναι η μεγάλη αλλαγή στο χρηματικό έπαθλο αλλά και η απόφαση που πήρε η παραγωγή τελευταία στιγμή;

Θα σας τα αποκαλύψω όλα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda’s blog φυσικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες ο τελικός του ελληνοτουρκικού Survivor δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν που είχαμε παρακολουθήσει το 2006, στο πρώτο ελληνοτουρκικό που είχε παιχτεί στην τηλεόραση!

Ο τελικός τότε είχε διεξαχθεί από το συμβούλιο του νησιού (τους Έλληνες και Τούρκους συμμετέχοντες) και μέσα σε κλίμα έντασης νικητής. Αυτή την φορά σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr θα είναι δυο οι τελικοί και όχι ένας! Δηλαδή, ένας θα γίνει στην Τουρκία με παρουσιαστή τον Ατζούν κι ένας στην Ελλάδα με παρουσιαστή τον Τανιμανίδη!

Ως αποτέλεσμα αυτού, θα έχουμε δυο νικητές αντί για έναν! Το κοινό θα επιλέξει ποιος θα είναι… Και τώρα πάμε στο πιο φλέγον ζήτημα!

Τι θα συμβεί με το χρηματικό έπαθλο; Όταν ο νικητής ήταν ένας έπαιρνε 100.000 τώρα που είναι δυο θα πάει στα 200.000;

Σύμφωνα με πληροφορίες μου o ΣΚΑΙ από την μια σκέφτεται πως θα υπάρξει πολύ σούσουρο αν δεν αυξήσει το χρηματικό έπαθλο αλλά από την άλλη τα νούμερα τηλεθέασης του παιχνιδιού φέτος ήταν αρκετά χαμηλά και τα έσοδα λίγα… Οπότε, το βλέπουμε…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάκης Τανιμανίδης: Το νοσοκομείο, η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και οι δύσκολες στιγμές!

Τανιμανίδη; Αυτό το κορμί από πού το «ψώνισες»; Φέτες ή… photoshop;

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Vanda’s blog του Youweekly.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.