Βόμβα. Γιατί χώρισε ο Χαϊκάλης με τη Λύκου; Όλο το παρασκήνιο

May 22, 2019


Μπορεί ο ηθοποιός να τα πηγαίνει περίφημα στην επαγγελματική του ζωή, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με την προσωπική του ζωή. Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου, ότι ο γνωσ…


Μπορεί ο ηθοποιός να τα πηγαίνει περίφημα στην επαγγελματική του ζωή, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με την προσωπική του ζωή. Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου, ότι ο γνωστός πρωταγωνιστής χώρισε με τη σύζυγό του. Ο λόγος τον Παύλο Χαϊκάλη  και η σύζυγός του Μαρία Λύκου, οι οποία ύστερα από περίπου 10 χρόνια σχέσης και γάμου -παντρεύτηκαν το 2015-, έριξαν τίτλους τέλους στην κοινή τους ζωή.

Αιτία; Η κούραση και οι εντάσεις… αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι πηγές μας.

Ο Παύλος Χαϊκάλης αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διάλυση του γάμου του, καθώς, όπως αναφέρει ο ίδιος σε φίλους του, εκείνος άφησε κενά και απόσταση που δεν μπόρεσαν να καλυφθούν. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που έφερε τη φθορά στον γάμο του ζευγαριού και όχι κάποιο τρίτο πρόσωπο.

 

Πρόκειται για έναν πολύ πετυχημένο ηθοποιό, ο οποίος συμμετείχε σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και χαίρει μεγάλης αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό. «Βέρα στο δεξί», «Η Πολυκατοικία», «Τα μυστικά της Εδέμ», και οι «Συμμαθητές», είναι κάποιες απο τις «δουλειές» του… με πολύ μεγαλύτερη πορεία στο θέατρο…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.