Μέγκαν Μαρκλ: Έστελνε κρυφά μηνύματα με παίκτη του X-Factor!

May 21, 2019


Με παίκτη του X-Factor συνομιλούσε κρυφά η Μέγκαν Μαρκλ! Την είδηση έφερε στο «φως» η Sun!Μία άγνωστη πτυχή από το παρελθόν της!Αυτά βέβαια πριν την σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι.Συγκεκριμένα το δημο…



Με παίκτη του X-Factor συνομιλούσε κρυφά η Μέγκαν Μαρκλ! Την είδηση έφερε στο «φως» η Sun!

Μία άγνωστη πτυχή από το παρελθόν της!

Αυτά βέβαια πριν την σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως η Μέγκαν έστειλνε κρυφά μηνύματα με τον νικητή του Βρετανικού X-Factor Ματ Καρντ!

«Ο Ματ άρχισε να ακολουθεί την Μέγκαν Μαρκλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή την είχε δει στην τηλεοπτική σειρά «Suits» που πρωταγωνιστούσε και πίστεψε πως ήταν μια “όμορφη ηθοποιός”», γράφουν οι Βρετανοί!

Μέγκαν Μαρκλ: Έστελνε κρυφά μηνύματα με παίκτη του X-Factor!

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Το υπέροχο βίντεο για την επέτειο του γάμου τους!

Την πρώτη επέτειο του γάμου τους έχουν σήμερα η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι και δημιούργησαν ένα υπέροχο βίντεο για την όμορφη στιγμή!

Πλέον το ζευγάρι έχει και τρίτο μέλος!

Μέσα από 14 ασπρόμαυρες φωτογραφίες δημιουργήθηκε το βίντεο για την επέτειο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, με το ζευγάρι να έχει υποδεχθεί το τρίτο μέλος πριν από λίγες ημέρες!

«Ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Καθένας από εσάς έκανε εκείνη τη μέρα να έχει ακόμα μεγαλύτερο νόημα», ήταν το μήνυμα στο βίντεο.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Τα τρυφερά λόγια που της είπε την ώρα που μας σύστησαν τον Άρτσι θα έκαναν και τη Νταϊάνα να δακρύσει!

O Πρίγκιπας Χάρι είπε τόσο τρυφερά λόγια στην Μέγκαν Μαρκλ, την ώρα που μας σύστησαν τον Άρτσι, που σίγουρα θα έκαναν και τη Νταϊάνα να δακρύσει!

Να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι πριν από μία εβδομάδα ακριβώς γεννήθηκε το μωράκι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ο οποίος είναι πια έβδομος στη διαδοχή του θρόνου.

Την περασμένη Τετάρτη, η ίδια εμφανίστηκε μαζί με τον Harry, ο οποίος κρατούσε στην αγκαλιά τον γιο τους και μας χάρισαν τις πιο όμορφες δηλώσεις και φωτογραφίες! Την ώρα λοιπόν που εμφανίστηκαν στα ανάκτορα του Windsor, ο Harry φάνηκε να ψιθυρίζει κάτι στην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Όπως αναφέρει σε δηλώσεις της στη Sun η Tina Lannin, ειδικός στη χειλιανάγνωση, ο δούκας του Sussεx είπε στη Meghan Markle «Ξεκινάμε!», ενώ της χαμογέλασε….. Μιλάμε για έρωτα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Το τραγικό λάθος που έγινε με το μωρό τους!

Ένα τραγικό λάθος έγινε με το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπας Χάρι την ώρα που έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την γέννα.

Βέβαια, λίγοι το παρατήρησαν, παρόλο που ήταν επικό…

Όταν ο Χάρι και η Μέγκαν βγήκαν στο Windsor κρατώντας στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους, το website της βασιλικής οικογένειας, καταλάθος και από κεκτημένη ταχύτητα σύστησε τον μικρό Αrchie ως το πρώτο παιδί του δούκα και της δούκισσας του Cambridge.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρίγκιπας Χάρι: Οι πρώτες του δηλώσεις του ευτυχισμένου μπαμπά! (Βίντεο)

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Πότε θα δούμε για πρώτη φορά το μωρό τους και γιατί

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.